Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Θα επαναλειτουργήσει τη νέα σχολική χρονιά (2018-2019) το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αριδαίας


Κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Υφυπουργού Παιδείας κ. Δημήτρη Μπαξεβανάκη στην Πέλλα είχε τεθεί από τους φορείς στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο ΕΠΑΛ – Εργαστηριακό Κέντρο – ΙΕΚ Αριδαίας το θέμα της επαναλειτουργίας του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Αριδαίας – ως παράρτημα του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Γιαννιτσών. 
Υπενθυμίζεται ότι το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αριδαίας είχε συσταθεί ως παράρτημα του Σ.Δ.Ε. Γιαννιτσών το 2008 και λειτούργησε ως το 2010, ενώ από το 2010 έπαυσε να λειτουργεί λόγω ελαχίστου αριθμού αιτήσεων, πολύ μικρότερου του 12 που ορίζει ο Κανονισμός λειτουργίας των Σ.Δ.Ε.
Από την προηγούμενη όμως σχολική χρονιά (2017-2018) κατατέθηκαν 30 αιτήσεις ενδιαφερομένων να φοιτήσουν στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αριδαίας, πλην όμως δεν κατέστη δυνατή η λειτουργία του ελλείψει έμπειρου εκπαιδευτικού που θα υπηρετούσε ως υπεύθυνος εκπαιδευτικός για την λειτουργία του Σ.Δ.Ε. στην Αλμωπία, δεδομένου ότι είχε λήξει η περίοδος των αποσπάσεων. 
Φέτος όμως με δεδομένη την ύπαρξη ενδιαφέροντος για φοίτηση από ικανό αριθμό ενδιαφερομένων και κατόπιν εξεύρεσης εκπαιδευτικού που επιθυμεί να αναλάβει ως υπεύθυνος κατόπιν απόσπασής του στο συγκεκριμένο σχολείο, μετά από συνεργασία της κ. Τζάκρη με τον Δ/ντη Β/θμιας Εκπαίδευσης κ. Θ. Μπαχαράκη, τον Δ/ντη του Σ.Δ.Ε. Γιαννιτσών κ. Χρ. Μανδάλτση και τον Υφυπουργό κ. Χρ. Μπαξεβανάκη, δεδομένου ότι η περίοδος των αποσπάσεων των εκπαιδευτικών βρίσκεται σε εξέλιξη, το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αριδαίας θα επαναλειτουργήσει τη νέα σχολική χρονιά 2018-2019 ως παράρτημα του Σ.Δ.Ε. Γιαννιτσών προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Αλμωπίας να αποκτήσουν απολυτήριο τίτλο υποχρεωτικής εκπαίδευσης (απολυτήριο Γυμνασίου). 



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΣ ΑΝΚΟΙΝΩΣΕΙΣ Η ΝΤΟΡΚΑ;
    ΠΟΙΟΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε παλι Ντορκα, επαναλαμβανεις μετα απο ενα μηνα τα δελτια τυπου του Σηφακη ( οπως για το φραγμα Αλμωπαιου και το σχολειο δευτερης ευκαιριας στην Αριδαια), αυτο πραγματι μπορεις καλα να το κανεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απο τα μεσα της δεκαετιας του ΄80 ηθελε δεν ηθελε καποιοσ, που πηγαινε σχολειο, το τελειωνε εκτος και αν δεν παρακολουθουσε καθολου.
    τα τελευταια 15-20 χρονια ειδικα στα επαλ-τεχνικα λυκεια και οπως αυτα τα λενε τους ψαχνουν απο το σπιτι για να εμφανιστουν απλα και να παρουν απολυτηριο λυκειου και αυτοι δεν πηγαινουν.
    για ποιους γινονται αυτα τα σχολεια και πληρωνει το κρατος χρηματα μονο αυτοι που το σκεφτηκαν το γνωριζουν,
    εκτος αν μιλαμε για ανθρωπους που δεν κατορθωσαν να παρουν απολυτηριο κατα τις δεκαετιεσ ΄60-΄70 που τα πραγματα ηταν πραγματικα ζωρικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχετε απολυτο δικιο.οσο αφορα τα επαλ πανε βολτα και παιρνουν και απολυτηριο.μηνες εχουν να κανουν μαθημα γιατι πρωτα βαριουνται οι καθηγητες και μετα τα παιδια.στην αρχη της χρονιας ελαχιστοι καθηγητες ξεκινησαν με παθος τα μαθηματα αλλα στην πορεια βαρεθηκαν

      Διαγραφή
    2. είναι σαφες απο τα γραφόμενα σας οτι καμία σχεση & γνωση δεν εχετε το τι πραγματικά γινετε σε αυτα τα ΣΧΟΛΕΙΑ! και μαλλον με βαση αυτα που γράφεις,
      εσυ πηρες απολυτηριο χωρις να εμφανιστείς καθόλου στο σχολείο!!!!

      Διαγραφή
    3. επεσες εντελως εξω σε ολα,εχω παιδι εκει και ξερω πολυ καλα τι γινεται εκει.

      Διαγραφή
  4. Που και πότε κάνουμε αίτηση?
    Και κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας παρακαλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για εκδήλωση ενδιαφέροντος εγγραφής στο Σ.Δ.Ε. Αριδαίας το σχολικό έτος 2018-19, θα επικοινωνήσετε στο τηλ.:23820 81010 του Σ.Δ.Ε. Γιαννιτσών.

      Διαγραφή
  5. Για εκδήλωση ενδιαφέροντος εγγραφής στο Σ.Δ.Ε. Αριδαίας το σχολικό έτος 2018-19 και πληροφορίες σχετικές με την φοίτηση, πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα στο τηλ.: 23820 81010 του Σ.Δ.Ε. Γιαννιτσών.

    Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε μία απλή Αίτηση ότι επιθυμείτε να φοιτήσετε, με τα προσωπικά σας στοιχεία(Ονοματεπώνυμο, ΑΔΤ, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ,κινητό και σταθερό τηλέφωνο επικοινωνίας), στο ΦΑΞ: 23820 21006 ή στο email: mail@sde-giann.pel.sch.gr

    Σ.Δ.Ε. Γιαννιτών
    Διεύθυνση: Κ. Βάρναλη 1, 3ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών
    Τ.Κ.: 581 00
    Πόλη: Γιαννιτσά
    Επικοινωνία
    Τηλέφωνο: 23820 81010
    Φαξ: 23820 81010, 23820 21006
    E-Mail: mail@sde-giann.pel.sch.gr

    http://www.didepellas.gr/index.php/item/%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%B4%CE%B5%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.