Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"ΚΓ΄Αγαθοβούλεια 2018" - Εκδηλώσεις Αθλητισμού και Πολιτισμού


Το ΑΓΑΘΟΒΟΥΛΕΙΟ 3ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών, συνεχίζοντας την μακρόχρονη παράδοση προς τιμήν του ευεργέτη του σχολείου Αρχιμανδρίτη Γρηγ. Αγαθόβουλου, διοργανώνει και εφέτος τριήμερες εκδηλώσεις Αθλητισμού & Πολιτισμού στις 4, 5 & 6 Μαΐου 2018, με τίτλο «ΚΓ΄ΑΓΑΘΟΒΟΥΛΕΙΑ 2018»
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων θα φιλοξενηθεί για 16η χρονιά πολυμελής αποστολή μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών από το Σχολείο Δροσιάς Λάρνακας Κύπρου με το οποίο μας ενώνουν δεσμοί αδελφοποίησης.
Οι φετινές εκδηλώσεις αθλητισμού των «Αγαθοβουλείων», θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών την Παρασκευή 4 Μαΐου, είναι αγώνες στίβου και  διοργανώνονται υπό την αιγίδα του Δήμου Πέλλας, της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπ/σης Πέλλας καθώς και του ΟΕΣΑΔ, ενώ σε αυτές θα πάρουν μέρους μαθητές /τριες των τριών τελευταίων τάξεων όλων των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Πέλλας καθώς και αθλητές του Δ.Σ Δροσιάς Λάρνακας.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας στον αύλειο χώρο του  Σχολείου, θα πραγματοποιηθεί η   Μουσικοχορευτική Εκδήλωση «Θα βρεθούμε ξανά», με χορούς και τραγούδια από μαθητές των αδελφοποιημένων σχολείων ενώ θα συμμετάσχει και το τμήμα παραδοσιακής μουσικής του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών με τον καθηγητή τους κ. Αλέξη Στεφανίδη. 
Ευχαριστούμε θερμά όλους/ες τους παρακάτω, των οποίων η συμβολή είναι καθοριστική για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων: 
Το Δήμο και τη ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. Πέλλας, την Αντιδημαρχία Καθαριότητας, τη Διεύθυνση Π.Ε Πέλλας, το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δ.Σ Γιαννιτσών, το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών, το 7ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών, τον κ. Χατζηβασιλείου Χρήστο και το γραφείο Φυσικής Αγωγής της ΔΔΕ Πέλλας. 
Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς μας για την έμπρακτη οικονομική τους στήριξη:
Την εταιρεία TIGER PLAST S.A – Υιοί Παναγιώτη Καραβάτση, την εταιρεία ΔΟΜΕΙΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ- Αλέξης Γεωργιάδης, τα  Φροντιστήρια Μ.Ε. «ΥΠΟΔΟΜΗ», το Ι.ΚΤΕΟ Γιαννιτσών – Πένογλου Γ- Δουβαντζής Π, τα Κοτόπουλα «ΔΕΡΑΣ», την Τεχνική Κατασκευαστική «ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΊΔΗΣ», τη Μπουγάτσα «ΣΕΡΡΑΙΚΟΝ», το Πρατήριο Υγρών Καυσίμων – Τσίτας Βασίλειος, το Σύλλογο Στραντζαλιωτών Ν. Πέλλας – «Η ΣΤΡΑΝΤΖΑ» και πιο πολύ τα παιδιά του Σχολείου που είναι η ψυχή των εκδηλώσεων.

 Για το Σύλλογο Διδασκόντων 
 Η Δ/ντρια Παπαδημητρίου Φανή




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.