Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανθοέκθεση Έδεσσας 2018



Την Παρασκευή, 11 Μαΐου ξεκινάει η Ανθοέκθεση Έδεσσας, που θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Μαΐου 2018.

Οι κάτοικοι της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, αλλά και οι πολυάριθμοι επισκέπτες της Έδεσσας, θα μπορέσουν να προμηθευτούν λουλούδια και φυτά από τους εκθέτες, να επισκεφθούν την έκθεση βιβλίου και να παρακολουθήσουν βιβλιοπαρουσιάσεις, να συμμετέχουν σε μουσικές εκδηλώσεις, να ενημερωθούν για περιβαλλοντικές δράσεις και την ανακύκλωση, ενώ οι μικροί μας φίλοι μπορούν να παρακολουθήσουν διάφορες εκδηλώσεις για τα παιδιά. Όλα αυτά στον ειδυλλιακό χώρο του Πάρκου Καταρρακτών, σε μία γιορτή των λουλουδιών και της άνοιξης, που θα λειτουργήσει ως προπομπός της μεγάλης γιορτής των Ανθεστηρίων!

Σας περιμένουμε στα εγκαίνια της Ανθοέκθεσης την Παρασκευή, 11 Μαΐου στις 20:30 και κάθε μέρα για όσο διαρκεί η όμορφη αυτή εκδήλωση!




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Αυτό δεν είναι ανθοεκθεση αλλά έκθεση παρουσίασης βιβλίων όπως καθε χρόνο.Γιαννου είσαι ηδη παρελθόν για την Έδεσσα. Ούτε τα στημένα γκάλοπ από το γιαννους νιουζ ούτε οι αγκαλιές με το σοντρα δεν σας σώζουν. Οι εδεσσαιοι δεν ξεχνούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν καταλαβα τι εχουνε τα βιβλια δηλαδη;;; Οκ καλη η ανθοεκθεση αλλα δεν πρεπει και καπως να στιριχτει με παραλληλες εκδηλωσεις;; Συναυλιες, Θεατρικα δρωμενα, παρουσιασεις βιβλιων... Σημασια εχει οτι κοσμος στην περιοχη θα παει... Και που ξερετε ισως παρει και καποιο λουλουδακι... Εν κατακλειδι σημασια εχει η προσελευση του κοσμου με καθε τροπο... Αν ο κοσμος παει η ανθοεκθεση θα κριθει αν μη τη αλλω επιτυχημενη... Αν εσας σας ενοχλουν οι παραλληλες εκδηλωσεις μην πατε στην Ανθοεκθεση! ΑΠΛΟ!

      Διαγραφή
    2. Οσο για τα σχολια για τη Δημοτικη αρχη οκ σιγουρα υπαρχουν πραγματα να της προσαψει κανεις... Τουλαχιστον να το κανουμε επι της ουσιας και κατω απο αρθρα που επιδεχονται αρνητικης κριτικης της Δημοτικης Αρχης γενικοτερα!

      Διαγραφή
  2. Γιάννου δεν υπάρχει πια, τον πάτησε το τραίνο, το τραινάκι του δηλαδή, απλά προσπαθεί με βρώμικα παιχνίδια τύπου Σώντρα το 2010 να πετάξει έξω καθαρούς δημοτικούς συμβούλους "στήνοντας δικαστήρια". Όταν έρθει η ώρα φυσικά θα πέσει στη παγίδα που στήνει ο ίδιος γιατί θα μάθει ο κόσμος την αλήθεια. Όσο για την ανθοέκθεση δεν χρειάζονται καν λουλούδια, το μεγαλύτερο λουλούδι είναι ο κατά φαντασίαν δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.