Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αποζημιώσεις 684 χιλ. ευρώ στην Πέλλα από τον ΕΛΓΑ


Στους λογαριασμούς 6.645 δικαιούχων αγροτών και κτηνοτρόφων θα βρίσκονται σήμερα αποζημιώσεις ύψους 5.436.412,98 ευρώ. Σύμφωνα με τον ΕΛΓΑ, το ποσό αφορά την εκκαθάριση των αποζημιώσεων ζημιών από διάφορα ζημιογόνα αίτια, στη φυτική παραγωγή και το ζωικό κεφάλαιο, που συνέβησαν εντός του 2017.

Παράλληλα, ο οργανισμός υπενθυμίζει ότι «καταβάλλεται το 70% των αντίστοιχων αποζημιώσεων φυτικής παραγωγής και το 100% των αντίστοιχων αποζημιώσεων ζωικού κεφαλαίου».

Στην Πέλλα καταβάλλονται 684.724,29 ευρώ σε 938 δικαιούχους.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το μεγαλύτερο μέρος των 5,5 εκατ. ευρώ θα καταβληθεί στο νομό Λάρισας, με το ύψος των αποζημιώσεων να ανέρχεται στο περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ.

Δείτε ΕΔΩ την κατανομή των ποσών ανά νομό.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. για τα ροδακινα περσι ποτε θα μπουνε?ενα σκασμο εχουμε πληρωσει κ μονο τα κερασια των βορειων χωριων του νομου αποζημιωνουνουνε χοντρα.οι υπολοιποι τι ειμαστε?πολιτες β κατηγοριας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.