Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ισοφάρισε τη σειρά η Αλεξάνδρεια, 78-72 την ομάδα του ΦΟΑ! (βίντεο)


Η Αλεξάνδρεια επικράτησε με 78-72 του ΦΟΑ, στο Κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας, σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική της Α' φάσης των playoffs της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ.

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να αποδίδουν εξαιρετικά στην επίθεση και την Αλεξάνδρεια να προηγείται με βραχεία κεφαλή (22-21) στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Η ομάδα του ΦΟΑ ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο στο δεύτερο δεκάλεπτο, γεγονός που της έδωσε προβάδισμα πέντε πόντων (40-45) στο πρώτο μισό του αγώνα.

Οι παίκτες της Αλεξάνδρειας μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο αποφασισμένοι να ισοφαρίσουν την σειρά και κατάφεραν να βρεθούν ξανά μπροστά στο σκορ και να προηγούνται με 61-60 στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου.

Η γηπεδούχος ομάδα διατήρησε το προβάδισμα της μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, έφτασε στη νίκη με το τελικό 78-72 ισοφαρίζοντας την σειρά, η οποία θα κριθεί το ερχόμενο Σάββατο στην Αριδαία.

Τα δεκάλεπτα: 22-21, 40-45, 61-60, 78-72
Διαιτητές: Ευφραιμίδης - Ταρενίδης Κ.

ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (Γκένογλου): Κατσανεβάκης 7, Παπαγερίδης 10, Πουρλιοτόπουλος 8(2), Γιοβανόπουλος 13(1), Παντοφλίδης 8, Σιτσάνης 10(1), Τερζίδης, Καρκάρας 16, Καραγιάννης 6, Πρόιος.

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Τριανταφύλλου, Βασίλογλου, Μπίνος, Τοπαλίδης 14, Αργυρός, Μπεγλόπουλος 7, Παπαβραάμ 5(1), Αβραμίδης 9(1), Τόπκας, Μακρόπουλος 25(2), Υποδηματόπουλος, Καρνάβας 12.

Πηγή: katerinisport.gr



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.