Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στους τελικούς του πρωταθλήματος η ομάδα του ΦΟΑ, 81-60 την Αλεξάνδρεια!


Η ομάδα του ΦΟΑ επικράτησε με 81-60 της Αλεξάνδρειας, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αριδαίας, σε αγώνα για την 3η αγωνιστική της Α' φάσης των playoffs της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ.

Με τη νίκη της αυτή η ομάδα της Αριδαίας έκανε το 2-1 στη σειρά και πήρε την πρόκριση για τον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Μελίκη.

Οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση μπήκαν αποφασισμένοι στο παρκέ και αποδίδοντας εξαιρετικά τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση προηγήθηκαν με 28-7 της Αλεξάνδρειας στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Η Αλεξάνδρεια κατάφερε να ισορροπήσει τον αγώνα στο δεύτερο δεκάλεπτο και να μειώσει τη διαφορά, με το σκορ να διαμορφώνεται σε 49-32 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Ανάλογη του πρώτου ήταν η εικόνα και του τρίτου δεκαλέπτου, με τον ΦΟΑ να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο και να ολοκληρώνει την περίοδο προηγούμενος με +28 (68-40). Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν το τελευταίο δεκάλεπτο, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 81-60.

Τα δεκάλεπτα: 28-7, 49-32, 68-40, 81-60
Διαιτητές: Ταρενίδης Στ. - Χατζημπαλίδης

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Τριανταφύλλου 10(2), Βασίλογλου 1, Μπίνος 4, Τοπαλίδης 11(1), Αργυρός, Μπεγλόπουλος 11, Παπαβραάμ 4(1), Αβραμίδης 5(1), Υποδηματόπουλος, Μακρόπουλος 15(2), Στρέπκος 12(2), Καρνάβας 8.

ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (Γκένογλου): Κατσανεβάκης 6, Παπαγερίδης, Τερζίδης 2, Γιοβανόπουλος 17(2), Παντοφλίδης, Σιτσάνης 14(2), Καρκάρας 7, Καραγιάννης 4, Πουρλιοτόπουλος 6(1), Πρόιος.

Πηγή: katerinisport.gr


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.