Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Εντάσσεται το έργο κατασκευής αεροδιαδρόμου στο Ανεμοδρόμιο Παναγίτσας, προϋπολογισμού 840 χιλ. ευρώ, στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων



Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι κατόπιν σύμφωνης γνώμης της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) για έγκριση της μελέτης κατασκευής του έργου «βελτίωση και εκσυγχρονισμός εγκαταστάσεων αεροδρομίου Έδεσσας», με εντολή του Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών κ. Χρήστου Σπίρτζη αποστέλλεται από την ΥΠΑ στον Γενικό Γραμματέα Μεταφορών κ. Θάνο Βούρδα ο φάκελος της μελέτης για την ένταξή του στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2018-2019 με προϋπολογισμό 840.000 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι η μελέτη του έργου είχε διαβιβασθεί στις υπηρεσίες της ΥΠΑ από την κ. Τζάκρη στις 8-5-2018.

Για την ωριμότητα της μελέτης και την έκφραση σύμφωνης γνώμης από πλευράς της ΥΠΑ ενημερώθηκε σήμερα Τρίτη 29 Μαΐου 2018 η κ. Τζάκρη σε σύσκεψη που πραγματοποίησε στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας με τον Διοικητή της ΥΠΑ κ. Κώστα Λιντζεράκο και τον μηχανικό της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γιώργο Κουρτέσα.





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.