Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανέβηκε πανάξια στην Α΄ ΕΚΑΣΚΕΜ ο Φίλιππος Νέας Πέλλας


Την Τετάρτη(2/5) το βράδυ σε ένα παιχνίδι με πολύ άγχος και πίεση για τις δύο ομάδες ο Φίλιππος κατάφερε τελικά να επιβληθεί των Πανθήρων Κατερίνης με 69-58, κάνοντας το 2-0 στη σειρά κατακτώντας την άνοδο στην Α' ΕΚΑΣΚΕΜ! Το παιχνίδι ξεκίνησαν καλύτερα οι Πάνθηρες που πολύ γρήγορα πήραν προβάδισμα με 2-8, στη συνέχεια ο Φίλιππος ισορρόπησε και η πρώτη περίοδος έκλεισε με 16-14. Στις επόμενες δύο περιόδους όποτε ξέφευγε η ομάδα μας με μικρές διαφορές γρήγορα ο αντίπαλος τις εξαφάνιζε. Στο 3ο δεκάλεπτο μάλιστα οι Πάνθηρες προηγήθηκαν με 45-50 αλλά ο Φίλιππος βρήκε και πάλι τις λύσεις και έκλεισε την 3η περίοδο με 48-50. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η εμπειρία και η δίψα για τη νίκη των παικτών μας φάνηκε και με πολύ καλές άμυνες και ψύχραιμες επιλογές στην επίθεση η νίκη ήρθε με διαφορά 11 πόντων. Οι προσπάθειες και οι κόποι μίας χρονιάς ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο για παίκτες, προπονητές και διοίκηση!
Δεκάλεπτα: 16-14, 34-30, 48-50, 69-58
Φίλιππος Νέας Πέλλας (Οκλαλιώτης): Φίλιππος: Παναγιωτίδης 1, Πάτσος, Περπερίδης 17 (2),Τσανακτσίδης 2, Μπαλιάκας 12 (1), Βουζίνας 14 (2), Οικονομόπουλος, Στόγιος 2, Χερκελετζής 8, Μπουρονίκος, Οξούζης 13 (2), Καφετζάκης.
ΥΓ. Η προσπάθεια συνεχίζεται για τον τίτλο του πρωταθλητή το Σάββατο 5/5 στο ΔΑΚ Βικέλας με αντίπαλο την πολύ αξιόλογη ομάδα των Αετών Βεροίας, οι οποίοι στα πλέι οφ απέκλεισαν με 2-0 επίσης τον ΑΟΚ Γουμένισσας. Ο τίτλος του πρωταθλητή θα κριθεί στις 2 νίκες και πάλι!
ΥΓ1. Ευχόμαστε στους Πάνθηρες Κατερίνης καλή συνέχεια στην προσπάθεια τους και τους ευχαριστούμε για τις φετινές μας πολύ έντονες μάχες εντός του γηπέδου, αναμετρήσεις στις οποίες παίχτηκε κατά περιόδους εξαιρετικό και δυνατό μπάσκετ!


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.