Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επείγουσα ανακοίνωση Δήμου Έδεσσας: Να υποβάλουν αιτήσεις όσοι παραγωγοί επιθυμούν να αρδεύσουν τα χωράφια τους

Σύμφωνα με τον νέο κανονισμό άρδευσης του Δήμου όποιος παραγωγός επιθυμεί να αρδεύσει τα χωράφια του θα πρέπει να υποβάλει αίτηση-υπεύθυνη δήλωση. Στη δήλωση θα πρέπει να αναγράφει τα ακριβή ατομικά του στοιχεία, το Α.Φ.Μ. του, την τοποθεσία, τον αριθμό & την έκταση του αγροκτήματος, το είδος της καλλιέργειας προσκομίζοντας τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία (αντίγραφο δήλωσης ΟΣΔΕ, Ε9, Ε3, έγγραφα κτηματολογίου κ.λπ.). Στη δήλωση θα πρέπει να αναγράφονται και τα αγροτεμάχια που είναι εντός της περιμέτρου των δημοτικών αρδευτικών δικτύων αλλά τη φετινή χρονιά δεν θα αρδευτούν για διάφορους λόγους.
Οι ιδιοκτήτες αγροτεμαχίων που τα ενοικιάζουν σε άλλους παραγωγούς θα πρέπει να καταθέσουν αίτηση στο Δήμο για να μην χρεωθούν οι ίδιοι τα τέλη άρδευσης αλλά οι ενοικιαστές τους. Παρακαλούνται οι παραγωγοί που επιθυμούν να αρδεύσουν τα χωράφια τους να προσέλθουν στο δημοτικό κατάστημα (είτε στην Έδεσσα είτε στην Άρνισσα) για να καταθέσουν τη δήλωσή τους ως την Δευτέρα  21 Μαΐου.
Υπενθυμίζουμε ότι όποιος επιθυμεί να αρδεύσει θα πρέπει να έχει προχωρήσει σε ρύθμιση των χρεών του προς το Δήμο.
Πληροφορίες:  2381-350725


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…