Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η "Μονομαχία" Θωμαΐδη και Ουραηλίδη για την ΝΟΔΕ και ο ερασιτεχνισμός των υποψηφίων


Την περασμένη Κυριακή αρκετοί από εμάς (μέλη της ΝΔ) πήγαμε εκνευρισμένοι στις κάλπες καθώς υπήρχε μια αποκαρδιωτική έλλειψη πληροφοριών σχετικά με τις ικανότητες των υποψηφίων. Χωρίς τις σχετικές  πληροφορίες κανείς ψηφοφόρος δεν είναι σε θέση να βάλει το σταυρό του στο ψηφοδέλτιο. Στην ουσία πήγαμε και ψηφίσαμε με την λογική του  "γουρούνι στο σακί".

Κύριοι υποψήφιοι, εάν θέλετε να ανταποκριθούμε στα SMS που στέλνετε στα κινητά τηλεφωνά μας  ζητώντας την στήριξη μας με την ψήφο μας, καλό θα ήταν να αναρτούσατε το βιογραφικό σας για την εξέταση του από τους ψηφοφόρους και κατ' ελάχιστον να εξηγούσατε πως η προεδρεία σας στη  ΝΟΔΕ θα συνέβαλε στην υλοποίηση του οράματος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι ούτε Πασοκ ούτε Συριζα. Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει χώρο για ερασιτεχνισμούς, προχειρότητες και πρακτικές περασμένων δεκαετιών. Καιρός να αλλάξουμε.

Με εκτίμηση,
ΚΒ Παπαστεργίου


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. δυστυχως προσωπα με αξια και ευρεία κοινωνικη αποδοχή και διεισδυση

    μενουν και παλι εξω από τις διαδικασιες αφου κανεις δεν αναζητει αυτό
    οποτε καληνύχτα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό θα αλλαξει εάν ο Προεδρος της ΝΔ μεινει πιστος στο οραμα του. Τροποι υπαρχουν, τεχνογνωσια υπαρχει, ικανα στελεχη υπαρχουν. Πρεπει να δημιουργήσουμε ένα πλαισιο οπου εάν καποιος δεν εχει τα προσοντα απλα δεν θα θετει υποψηφιότητες. Εμεις τους ανεβάζουμε με την ψηφο μας, εμεις μπορούμε να τους γκρεμίσουμε.

      Και στη τελικη, κανενα κομμα δεν πρεπει πλεον να θεωρει τους ψηφοφόρους του δεδομενους.

      Διαγραφή
    2. Εννοείς την Γέση; χαχαχα κλαιω

      Διαγραφή
  2. Γιατι εσυ που το παιζεις και καλα ο γνωστης και ο καλος κ.Παπαστεργιου δεν εβαλες το ονοματακι σου εκει που εκλεγονται με σταυρο για να σε δουμε τι ψαρια πιανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1. Γιατι ελλειπα χρονια στο εξωτερικο και δεν ειχα κομματικες επαφες
      2. Γιατι είναι η πρωτη φορα που αποφασισα να ασχοληθώ με τα κοινα

      Διαγραφή
    2. Αγαπητε Φιλε,

      "Δεν το παιζω γνωστης". Εχωντας δουλεψει 20 χρονια στο Λονδινο σε τεραστιες πολυεθνικες εταιριες (ΑΟΝ, ΑΒΝ Αmro Investment Bank), εχω εφοδιαστει με αρκετες γνωσεις και δεξιοτητες ετσι ωστε να μπορω να υποστηριζω αυτα που λεω.

      Διαγραφή
    3. Αρα ηρθες απο το Λονδινο με τα εκατομυρια και πουλας πνευμα.Ασε μας στην ταλαιπορια μας απο περσι απληρωτοι.Να εμπαινες υποψηφιος

      Διαγραφή
  3. Οτι η ΝΟΔΕ λειτούργησε καποια στιγμή και τωρα ειμαστε ερασιτεχνες; κλαινε και οι πετρες. Πολλα ζητας. Ολοι για τον τιτλο πανε. Για να ειναι μεγαλύτερη η λιστα που θα υπαρχει στα flyer που θα μοιράζουν για αυτοδιοίκηση. Ειδαμε και τον Αβρααμ στην Σκυδρα. Απο δημαρχος κλητήρας πάλευε χρονια για ΟΝΝΕΔ και στο τελος βολευτηκε με την Δημτο...αστο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.