Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Λήγει σήμερα η προθεσμία για εγγραφές σε γυμνάσια και λύκεια


Λήγει σήμερα Πέμπτη 31/05  η προθεσμία για τις εγγραφές στα γυμνάσια και τα λύκεια (γενικά και επαγγελματικά) της χώρας.

Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά, στον ιστότοπο της εφαρμογής e-εγγραφές (https://e-eggrafes.minedu.gov.gr ), έως τις 2 το μεσημέρι σήμερα.

Όσοι μαθητές επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημοσίων Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. -ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2018-2019, θα πρέπει να υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής - Δήλωση Προτίμησης».


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Παρατείνεται, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, η ημερομηνία υποβολής της «Ηλεκτρονικής Αίτησης Εγγραφής - Δήλωσης Προτίμησης», μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές για το σχολικό έτος 2018-2019 στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://e-eggrafes.minedu.gov.gr, έως την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 και ώρα 22.00.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.