Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σίγουροι στην Ελβετία για τον 18χρονο Γιαννιτσιώτη Κώστα Δημητρίου


Η απόκτηση του 18χρονου συντοπίτη μας (είναι από τα Γιαννιτσά) Κώστα Δημητρίου από τη Βασιλεία αναμένεται να ανακοινωθεί και τυπικά μετά το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, όπως τονίζουν με βεβαιότητα οι Ελβετοί.
Το θέμα της απόκτησης του νεαρού κεντρικού αμυντικού του ΠΑΟΚ από την ελβετική ομάδα παραμένει ανοικτό και αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά μέσα στο προσεχές διάστημα. Παρότι η Βασιλεία δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα γύρω από τη μεταγραφή του Έλληνα στόπερ, η ιστοσελίδα «tageswoche» τονίζει πως ο ύψους 1.86μ. στόπερ ενδιαφέρει και θα αποκτηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς το συμβόλαιο του με τον «Δικέφαλο» εκπνέει στις 30 Ιουνίου, ανήμερα των 19ων γενεθλίων του.
Οι Ελβετοί έχουν παρακολουθήσει τον Κώστα Δημητρίου σ’ όσα παιχνίδια αγωνίστηκε με την Κ-20 του ΠΑΟΚ και έχουν σχηματίσει άποψη για τις ικανότητές του.
Να σημειωθεί ότι το προηγούμενο διάστημα ο νεαρός αμυντικός είχε μπει σε διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ούτως ώστε να ανανεωθεί το συμβόλαιο του που έληγε το καλοκαίρι του 2018, όμως οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν σε συμφωνία…
Ρόλο στην υπόθεση, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έπαιξε και γνωστός ατζέντης, ο οποίος δεν διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις με τους "ασπρόμαυρους".
Από την πλευρά του, ο Δημητρίου αποφάσισε πως η πιο συμφέρουσα επιλογή για τον ίδιο, είναι να συνεχίσει την καριέρα του στο ελβετικό πρωτάθλημα, με την φανέλα της Βασιλείας...





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.