Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Μικροί επιστήμονες" εν δράσει στο Πάρκο Μικρών Καταρρακτών Έδεσσας (βίντεο)


Πραγματοποιείται σήμερα από τις 9.30 το πρωί και θα διαρκέσει μέχρι στις 12.30 το μεσημέρι, η «Έκθεση πειραμάτων Φυσικών Επιστημών και Τεχνολογίας», στο Πάρκο των Μικρών Καταρρακτών στην Έδεσσα.
Η έκθεση οργανώθηκε από το Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Φ.Ε.) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Δ.Ε.) Πέλλας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, Σχολικούς Συμβούλους της Πρωτοβάθμιας
Εκπαίδευσης και τον Σχολικό Σύμβουλο Δ.Ε. κλάδου ΠΕ04.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες, υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους, επιδεικνύουν πρωτότυπα πειράματα, αναδεικνύοντας τη χρησιμότητα αλλά παράλληλα τη μαγεία και την ομορφιά των φυσικών επιστημών. Πιο συγκεκριμένα εκθέτουν τις τεχνολογικές τους κατασκευές που δημιούργησαν κατά τη διάρκεια του μαθήματος της Τεχνολογίας στο σχολείο τους με θεματικό περιεχόμενο ένα κουτί.
peirmathitonedessa


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.