Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Αποστολίδης: «Ένα τεράστιο ευχαριστώ και πολλά συγχαρητήρια σε αυτή την "αποτυχημένη" παρέα!»


Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αποτύχαμε, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά φτάσαμε στον τελικό αλλά αποτύχαμε να ανέβουμε στη Γ’ Εθνική. Αποτύχαμε να δούμε επαγγελματικά τη διασκέδασή μας, αποτύχαμε να πάρουμε σοβαρά τις ήττες μας και να σταματήσουμε να πειράζουμε ο ένας τον άλλον για τα λάθη του πίνοντας μπύρες. 

Αποτύχαμε να αλλάξουμε φιλοσοφία και κρατήσαμε την ίδια ομάδα, με σχεδόν όλα τα παιδιά απο την περιοχή της Αριδαίας και μάλιστα προσθέσαμε και μικρότερους σε ηλικία με αυτή τη λογική. Αποτύχαμε να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να ζητήσουμε ή να έχουμε την εύνοια οποιουδήποτε. 

Ένα τεράστιο ευχαριστώ λοιπόν και πολλά συγχαρητήρια σε αυτή την "αποτυχημένη" παρέα! Σε αυτούς τους "αποτυχημένους" που άφησαν όλη τη χρονιά τις οικογένειές τους, τους φίλους τους, τη διασκέδασή τους, τα μαθήματά τους, για να αποτύχουν!

Υγεία να έχουμε και του χρόνου να είμαστε πάλι εδώ στον τελικό κι ας αποτύχουμε...
Και που ξέρετε; Ίσως κάποια στιγμή πετύχουμε ως "αποτυχημένοι"!!!

Γιώργος Αποστολίδης
Πρόεδρος ΦΟ Αριδαίας


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Γιαννης Σηφακης Βουλευτης Πελλας27 Μαΐου 2018 στις 4:39 μ.μ.

    Θερμα συγχαρητηρια για την συμμετοχη σας για αλλη μια φορα στον τελικο, ενα σκαλι πριν την Γ'κατηγορια. Η αγωνιστικη διαθεση και το ηθος σας σας αναδεικνυουν πραγματικους νικητες και αξιους εκπροσωπους της περιοχης. Θα σταθω διπλα μας καθε στιγμη κυριως για την βελτιωση των υποδομων στις οποιες κανετε προπονηση και αγωνιζεστε. Η προσφορα σας στην νεολαια και γενικα στον αθλητισμο ολης της Πελλας ειναι ανεκτιμητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γράψε τώρα όσο μπορείς γιατί του χρόνου θα μικρύνει το όνομα το βουλευτής πέλλας θα φυγει

      Διαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στην καλυτερη ομάδα (μακράν) του νομού. Πρώτα απ'όλα παρέα και μετά ομάδα. Παραδειγμα προς μίμηση για όλους. Ένας φίλος από την Έδεσσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΕ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ,ΛΑΘΟΣ ΛΕΞΗ ΒΡΗΚΕΣ ΓΙΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΕΙΣ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΞΥΜΝΗΣΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.ΘΕΛΕΙ ΠΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤ ΑΥΤΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΜΝΟ?ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΟ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.ΜΗ ΤΟ ΠΕΤΑΣ ΣΑΝ ΤΟΥΒΛΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.