Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στο Παρίσι οι δήμαρχοι Πέλλας και Έδεσσας- Επίσκεψη σε μονάδες διαχείρισης απορριμμάτων



Στην Γαλλική πρωτεύουσα, στο Παρίσι, βρίσκονται από προχτές οι Δήμαρχοι Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου και Πέλλας Γρ. Στάμκος, συμμετέχοντας στην Ελληνική αντιπροσωπεία αυτοδιοικητικών που βρίσκονται εκεί για να δουν τι εφαρμόζει η Γαλλία στον τομέα της ανακύκλωσης.
Πιο σγκεκριμένα, ο λόγος της παρουσίας τους στο Παρίσι είναι η επίσκεψη σε μονάδες και εταιρίες διαχείρισης απορριμμάτων με στόχο να αποκτήσουν το know how έτσι ώστε να προωθήσουν την καλύτερη δυνατή περιβαλλοντικά, κοινωνικά και οικονομικά λύση για την διαχείριση των απορριμμάτων. 
Στην αποστολή συμμετέχουν 30 Δήμαρχοι της Κεντρικής Μακεδονίας, εκπρόσωπος της Περιφέρειας, εκπρόσωποι του ΦΟΔΣΑ και μέλη του Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου.
Χτες στην Ελληνική πρεσβεία, όλοι είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν διευθυντικά στελέχη των μεγάλων εταιριών, που δραστηριοποιούνται στον χώρο της ανακύκλωσης στην πόλη του φωτός.
Συγκεκριμένα ενημερώθηκαν για τις πρωτοπόρες και καινοτόμες μεθόδους ανακύκλωσης, αλλά και για την ενεργειακή αξιοποίηση των αποβλήτων.
Από χθες ξεκίνησε η ξενάγηση στα εργοστάσια του Παρισιού, με την παρουσίαση της τεχνολογίας και των καινοτομιών, των μεγάλων μονάδων αξιοποίησης αποβλήτων, της διαχείρισης πλαστικών, της διαλογής απορριμμάτων κ.α.
Η αποστολή επιστρέφει στην Ελλάδα αύριο Παρασκευή 18 Μαΐου.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Άρχισε να μην βγαίνει και καλές φώτο τώρα το έχει παρατήσει το άθλημα σου λέει δεν θα ξανά βγω δήμαρχος τι να ασχολουμε τσάμπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μηπως περασανε ,που περασανε και απο την "σουεζ" που τους εκανε και το τραπεζι για να της πουλησουν τα νετα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Δήμαρχος που κατηγορούσε τα ταξιδάκια του Σώντρα που ήταν ελάχιστα, ε να μη κάνουμε και εμείς τα τετραπλά από ότι κατηγορούσαμε, μια Βιετνάμ, μια ανακύκλωση άντε Γαλλία να δούμε και τους δικούς μας άντε και μια Γερμανία για σκουπίδια, έχουμε και εκεί τα δικά μας παιδιά , ε μια χαρά περάσαμε. Τα δύσκολα δήμαρχε θα ξεκινήσουν όταν χάσεις την εξουσία γιατί θα την χάσεις, και τότε θα ξεκινήσει το ταξίδι δίχως επιστροφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού τα σκουπίδια στην εδεσσα τα έχει ιδιώτης εδώ και 3 χρόνια. Ο δήμαρχος τι τεχνογνωσία θα πάρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να ξέρη που θα καταλήξει, στα σκουπίδια μαζί με την ομάδα Τσώτσου, όσο για τον ιδιώτη, όλα ιδιωτικά τα έχει κάνει αλλά σε όλα μέσα είναι.

      Διαγραφή
    2. ΩΣ ΤΕΩΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ-ΞΕΝΑΓΟΣ , ΠΕΣ ΤΟ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ, ΚΑΝΕΙ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ Ή ΟΙ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ.
      ΜΗΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ;

      Διαγραφή
  5. Τον έστειλε ο δασκάλακος για να ρίξει στάχτη στα μάτια... Έτσι και αλλιώς εχει δρομολογηθεί η νέα τριετια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣΕ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΑΚΟ ΗΣΥΧΟ...ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ...ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ.

      Διαγραφή
  6. Ο Μπινος δε πήγε; εκεί να δεις φωτογραφία γατάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.