Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ν. Θωμαΐδης: Συγχαίρω τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο Θ. Ουραηλίδη για την επιτυχία του


Η εκλογική μάχη για την θέση του Προέδρου της ΝΟΔΕ τελείωσε και η Νέα Δημοκρατία στην Πέλλα ενωμένη, έχει πλέον τον Πρόεδρο της. 

Θέλω ειλικρινά να συγχαρώ τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο Θεοδόση Ουραηλίδη για την επιτυχία του και να του ευχηθώ καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά του την επόμενη διετία.

Προσωπικά δηλώνω και δεσμεύομαι γι αυτό, όπως άλλωστε έκανα και προεκλογικά, πως η ενότητα ‘’είναι δεδομένη’’. Θα είμαι δίπλα του ως μέλος της ΝΟΔΕ Πέλλας αλλά και ως μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας όποτε κι αν με χρειαστεί. 

Είμαι βέβαιος ότι με την ουσιαστική προσπάθεια και συμμετοχή όλων των νέων μελών στην Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή θα την επαναφέρουμε επιτέλους στην ομαλότητα και λειτουργικότητα μετά από μια μακρά περίοδο στασιμότητας και αναποτελεσματικότητας.

Η πρωτόγνωρη αυτή εκλογική διαδικασία η οποία απέκτησε χαρακτηριστικά δυσανάλογα μεγάλα σε σχέση με το πραγματικό της νόημα, με εφοδίασε με μεγάλη εμπειρία σε πολιτικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Έμαθα να αξιολογώ ακόμη καλύτερα συμπεριφορές, χαρακτήρες και πρόσωπα.

Βρέθηκα απέναντι σε στρατηγικές και τακτικισμούς. Στάθηκα όρθιος και δεν υπέκυψα σε πιέσεις και ψευτοδιλήμματα. Δεν λειτούργησα καιροσκοπικά ούτε και διχαστικά. Σεβάστηκα την παράταξη, την Ιστορία και τα μέλη της.
Ψευδεπίγραφες ‘’ταμπέλες’’ και προσωπικές αντιπαραθέσεις δεν με φοβίζουν και δεν με αγγίζουν.

Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλα τα μέλη που προσήλθαν στην κάλπη δύο φορές μέσα σε μια εβδομάδα και άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα. Θα τιμήσω την ψήφο τους στο πρόσωπο μου με ενεργό και δημιουργικό ρόλο μέσα στην παράταξη και την κοινωνία.

Το ευχαριστώ είναι λίγο για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη που νοιώθω για τους ανθρώπους - Φίλους που πίστεψαν στην υποψηφιότητα μου και διέκριναν την καθαρότητα της. 
Τέλος χρωστάω ένα τεράστιο ευχαριστώ και μια μεγάλη αγκαλιά στην οικογένεια μου γιατί στάθηκε βράχος δίπλα μου σε όλη την διαδικασία.

Δεν ξεχνάμε πως ο στόχος είναι ένας και κοινός
Η Νέα Δημοκρατία Κυβέρνηση
Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρωθυπουργός

Νίκος Θωμαΐδης
Μέλος Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Επεκρατησε η λογικη των 'μπουλουκιων' και οι πρακτικες παζαριού. Την επομενη φορα ευχομαι να εχουν αλλαξει τα πραγματα. Στο χερι μας είναι. Τα 'μπολουκια' πρεπει να διαλυθουν. Τα παζαρια πρεπει να τελειωνουν.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτη φορά βλέπω κομματάρχη να κατηγορεί τον εαυτό του για "στασιμότητα και αναποτελεσματικότητα" και ταυτόχρονα να υπόσχεται το τέλος τους.Τρικυμία εν κρανίω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτα ειναι ετσι σεοποιον αρεσει σε οποιον δεν αρεσει ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την επομενη φορα μαλλον δεν θα αρεσει σε σενα.

      Διαγραφή
  4. Νίκο, θα πρέπει να ήταν πάρα πολύ βαριά τα χιλιόμετρα προς την δουλειά το πρωί της Δευτέρας. Ούτε φωτογραφία δεν ανέβασες. Εκτός και αν αναγκάστηκες να πάρεις άδεια… αν θέλεις μία συμβουλή πάντως (όχι ότι με ενδιαφέρει αν θα την εφαρμόσεις) φρόντισε να επαναπροσδιορίσεις λίγο τους στόχους σου και να μην απλώνεσαι μέχρι εκεί που δεν σε παίρνει. Έχεις βάλει ήδη πολλά καρπούζια κάτω από την μασχάλη και κινδυνεύεις να μείνεις με τα κουκούτσια στο τέλος. Αυτή η εμμονή που έχεις με τους τίτλους δεν είναι και ότι καλύτερο. Κουράζεις πολύ κόσμο και δεν αναφέρομαι μόνο σε αυτούς που τυγχάνει να έχεις απέναντί σου, αλλά και δίπλα σου. Καλά σου έχουν πει κάποιοι, όποτε χρειάστηκε να εκθέσεις τον εαυτό σου σε μεγάλη μάζα ανθρώπων (δημοτικές, εκλογές ΝοΔΕ) μόνο αποτυχίες κατέγραψες και αυτό είναι γεγονός. Φρόντισε σου ξανά λέω να επαναπροσδιορίσεις και πάλι τους στόχους σου γιατί έρχονται και άλλες μάχες για σένα και έτσι όπως πας το προφίλ σου στο facebook σε λίγο θα γράφει μόνο «πρώην».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που να σε ενδιέφερε κιόλας, πόσα θα έγραφες χαχαχαχα
      Η απορία που έχω είναι γιατί δεν του τα λες από κοντά; Τόσο πολύ τον φοβάσαι;
      Το καλό είναι ότι παρακολουθείς το προφίλ του στο facebook.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.