Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Φαινόμενα εκφυλισμού στη ΝΔ για την ανάδειξη νέου προέδρου στη ΝΟΔΕ Πέλλας - Προς ολοταχώς για τη νέα… εσωστρέφεια!


Εδώ και λίγες ημέρες έχει ξεκινήσει στην Πέλλα (αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα) η εσωκομματική διαδικασία ανάδειξης νέου προέδρου και νέων μελών στη ΝΟΔΕ. Η διαδικασία κορυφώνεται την Κυριακή με τις εκλογές στις κατά τόπους οργανώσεις της ΝΔ.
Όμως οι διάφοροι τοπικοί παράγοντες και παραγοντίσκοι, οι διάφοροι «ομαδάρχες» και «κλικάρχες» στο κόμμα εξακολουθούν να «πληγώνουν την παράταξη» με τις πράξεις ή με τη συμπεριφορά τους, όπως είχε τονίσει κάποτε ο Κώστας Καραμανλής.
Αυτό που συμβαίνει το τελευταίο διάστημα με τις εγγραφές, με τις πιέσεις, με τις χειραγωγήσεις και την καθοδήγηση υπέρ συγκεκριμένων υποψηφίων προέδρων, δημιουργούν την πλέον αρνητική εικόνα για την παράταξη, η οποία καθ΄ οδόν προς τις εθνικές κάλπες, με όλο το παρασκήνιο που εξελίσσεται, έχει ήδη δεχθεί σε επίπεδο ΠΕ Πέλλας ένα μεγάλο πλήγμα που θα οδηγήσει για μια ακόμη φορά στην γνωστή «ασθένειά» μας, στην γνωστή παθογένειά μας, την εσωστρέφεια, με όλες τις συνέπειες που έχει αυτή. 
Ο ένας παράγοντας υποστηρίζει και «μάχεται» για τον τάδε υποψήφιο, ο άλλος παράγοντας είναι στα «χαρακώματα» για τον δείνα υποψήφιο πρόεδρο και πάει λέγοντας, με αποτέλεσμα το «διαίρει και βασίλευε» και την περιχαράκωση. 
Αυτά τα θλιβερά που συμβαίνουν στο χώρο της ΝΔ στην Πέλλα δεν κάνουν κανέναν Νεοδημοκράτη περήφανο. Αντίθετα, είναι ένα τρανό δείγμα για το πώς αντιλαμβάνεται σήμερα η πλειοψηφία των πολιτικών στελεχών του συγκεκριμένου κόμματος (όχι ότι δεν τα κάνουν -και τα έκαναν πολύ περισσότερο στο παρελθόν- και στο ΠΑΣΟΚ) την ενασχόλησή τους με την πολιτική και τελικά δείχνουν πόσο χαμηλά έχει τοποθετηθεί ο πήχης των πολιτικών αξιών στη ΝΔ.
Αυτό καθίσταται τραγικό και έχει μεγαλύτερη σημασία και ιδιαίτερη αξία όταν εξελίσσεται σε ένα κόμμα που έχει θέσει την πρωτιά ως βασικό εκλογικό στόχο προκειμένου να εκλέξει… τρεις βουλευτές. 
Πλήρης εκφυλισμός δηλαδή...
Κύριοι παράγοντες της Πέλλας στη ΝΔ: Αφήστε τα μέλη να ψηφίσουν ελεύθερα και πάψτε επιτέλους να πιέζετε για τον… «εκλεκτό του εκλεκτού»!!!
Σε διαφορετική περίπτωση θα επέλθει η πλήρης πολιτική κατάρρευση της Ν.Δ., της οποίας ο πρόεδρος δεν γίνεται να επικαλείται την περιβόητη ανανέωση με αυτές τις πρακτικές και συμπεριφορές «τύπου δεκαετιών ΄70 και ΄80». 
Όσο πιο γρήγορα το αντιληφθείτε τόσο το καλύτερο!

Αγαπητό karatzova παρακαλώ για τη δημοσίευση

Ένας «πληγωμένος» Νεοδημοκράτης


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

16 comments:

  1. Αυτό που γίνεται σήμερα είναι πρωτοφανές. και γίνεται μόνο στη Ν.Δ. Ανοιχτές διαδικασίες εγγραφή των μελών χωρίς αποκλεισμούς. εκλογή των οργάνων από την βάση και μάλιστα για πρώτη φορά του προέδρου της νομαρχιακής από όλα τα μέλη. Διαφανείς διαδικασίες. Ευγενής άμιλλα στη διεκδίκηση της ψήφου. χωρίς κτυπήματα κάτω από την μέση. για πρώτη φορά θα προσέλθουν 2000 μέλη για να εκλέξουν τα κομματικό τους όργανα. 4 μέλη διεκδικούν το αξίωμα του προέδρου της ΝΟΔΕ με τρόπο απόλυτα δημοκρατικό και σεβασμό στον συνάδελφο. εκλογές γίνονται δεν κάνουμε ευχέλαιο. οι εκλογές είναι βασικό συστατικό της δημοκρατίας. το βράδυ των εκλογών θα πανηγυρίσουν οι νικητές. και από την Δευτέρα όλοι μαζί με μπροστάρη τον Αρχηγό μας για νέους αγώνες μέχρι την τελική νίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιόν θα νικήσετε?? Τον κακό σας παλιό εαυτό.....φυσικά όπως πάτε, από παλιά, αν δεν αλλάξετε και δεν φαίνεται να αλλάζετε!!!!

      Διαγραφή
    2. Οι νικητές τι θα πανυγηρίσετε το βράδυ των εκλογών ? Η χώρα παει κατα διαολου με μια τυφλη και κωφη αντιπολιτευση και εσεις χαιρεστε που θα βγελιτε νικητές απο 2000 άτομα ?

      Διαγραφή
  2. Τον κακο σας τον καιρο που δεν βλεπετε περα απο την μυτη σας! Ειμαστε η μοναδικη χωρα στην Ευρωπη ,αν οχι παγκοσμιως που ΠΤΩΧΕΥΣΕ μετα αποπ 60 χρονια ειρηνης,"ευημεριας"! Απο το 1949 που τελειωσε ο Εμφυλιος εως το 2009 που ξεκινησε η κριση ,η ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ 2Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΗς ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ,πρωην Ασιατικες χωρες φτανουν ρεκορ αναπτυξης κι εμεις η χωρα της πιο ενδοξης παγκοσμιας Ιστοριας,χαριν της διακυβερνησης της "πατριωτικης "Δεξιας ,και του απατηλου Πασοκ φαληρισαμε! Στολιστηκαμε με σκανδαλα επι σκανδαλων! τι φταιει ; ο Φουφουτος; με μια υποκριτικη πατριδοκαπηλεια ,προγονολατρεια, θρησκομανεια, η χωρα με τα περισσοτερα παρεκκλησια και μοναστηρια εχασε την προστασια του καλου Θεου; καλα που ειναι η ευλογια του Θεου,προστατη της Δεξιας; και τωρα θελετε να σας ξαναψηφισει ο λαος που γονατισε εξαιτιας σας; να τον σωσετε απο ποιον ; 'η να σας ξαναψηφισουμε για να μην τιμωρηθουν οι ενοχοι πολιτικοι σας,. να μην τιμωρηθουν οι ενοχοι επιχειρηματιες -χρηματοδοτες τους που ειναι λερωμενοι-χωμενοι στις βρωμιες των σκανδαλων;να σας ξαναψηφισει κυριως η νεολαια,με εισιτηρια αναχωρησης για Γερμανια ,προς αναζητηση απασαχολησης; δεν καταλαβατε καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς φιλαράκι, μας κυβέρνησε και η Αριστερά.Λαμόγια,ψεύτες(όπως ομολόγησε ο υπέρτατος παπάρας)αριστερόστροφοι φασίστες (όπως ομολόγησε ο σύντροφος Μίκης)ανίκανοι,με ανηθικότητα στην σκέψη και στις πράξεις,υπέρτατοι επαναστάτες παρτάκηδες....Πόσο βολεμένος πρέπει να είσαι;

      Διαγραφή
    2. Το σκανδαλο του Κοσκωτα την δεκαετια του80, ποιος το προκαλεσε; τα ακανδαλα του Χρηματιστηριου ,τις πλαστες εκθεσεις οικονομιας για να μπουμε στο καταστροφικο Ευρω,το σκανδαλο τhς Siemens; τις μιζες με τα υποβρυχια ,τις λιστες Λαγκαρντ; την πτωχευση των Ασφ.Ταμειων του ΤσΑ για τo PSI ; τα χρεη του ΠΑΣΟκ,της Ν.Δ. ;ολα αυτα τα δημιουργικα χρονια της "πατριωτικης" Δεξιας με το πΑσοΚ,ποιος κατεστρεφε συστηματικα υην Ελλαδα σε συντονισμο με το ΔΝΤ ; πλαστα στοιχεια της εΛΣΤαΤ π[οιος δημιουργουσε για να μπουμε στο ΔΝΤ; και τωρα να μας ξανασωσετε; ο γελοιος τηλεπωλητης βιβλιων με τον φαιδρο Κουλη;

      Διαγραφή
    3. Μάλλον εντος του κρανίου σου υπάρχει βαθύ σκότος.Το σύνολο αυτών που αναφέρεις είναι αποτελέσματα της διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ (δηλαδή για να μην μπερδεύσε του Αλέκου μας του Τριανταφυλλίδη,της πολιτικής ιδιοφυίας της Θεοδώρας μας της Τζάκρης,του Κουρουπλή ,του Μπόλαρη ,του βαθέως Πασόκ)που σήμερα παίζουν με την φανέλλα του Σύριζα.
      Όσο όμως υπάρχουν τύποι σαν του λόγου σου ,που μπερδεύουν τα κεφάλια τους σκεπτόμενοι με το κάτω και πετώντας μ...... με το πάνω, η Ελλάδα δεν έχει σωτηρία.
      Καληνύχτα και ο τελευταίος να σβήσει τα φώτα.

      Διαγραφή
  3. Το κείμενο το έγραψε η Ν.Ε του ΤΣΙΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο Ο κύριος της πλατείας ασχολείται με αυτές τις διαδικασίες και κάποια στιγμή θα το πληρώσει.Πρεπει να σταματήσει λοιπόν πριν είναι αργά για αυτόν αλλά και για την παραταπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας πειραξε τοσο πολυ , που οι Νεοδημοκρατες εχουν εκλογες ,για την αναδειξη τοπικων αρχηγων ; ποιος ο λογος φιλοι μου ; . Εσεις την δουλεια σας , και εμεις την δουλεια μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα συμφωνήσω με τον φίλο που λέει ότι αυτό το ρεπορτάζ ανήκει στην κατηγορία των FAKE NEWS και πολύ πιθανόν να αναρτήθηκε με ύποπτους σκοπούς και σίγουρα όχι από Νεοδημοκράτη (“πληγωμένο” η μη).

    Για πρώτη φορά και με άκρως διαφανείς και δημοκρατικές διεργασίες θα εκλεγεί από την βάση ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ. Όπως σε κάθε είδους εκλογές κάποιοι μπορεί να 'τρέχουν' για κάποιους/ες υποψηφίους αλλά στο τέλος η βάση της ΝΔ θα βάλει τον σταυρό στο ψηφοδέλτιο. Απόλυτα διάφανες, απόλυτα δημοκρατικό.

    Ο Πρόεδρος της ΝΔ έχει το όραμα και τόλμησε να βάλει τις βάσεις για την ανανέωση της ΝΔ. Το Μητρώο Στελεχών, τα 25.000 καινούργια μέλη και οι ίσες ευκαιρίες για την ενασχόληση των μελών με τα δρώμενα στην ΝΔ είναι τρανή απόδειξη της αποφασιστικότητας του.

    Είναι καιρός οι εκλεγμένοι παράγοντες των φορέων τη ΝΔ να αποδείξουν ότι αξίζουν να εκλέγονται. Ο καιρός του “κάνω δημόσιες σχέσεις και πολλές χειραψίες για να εκλεγώ” τελείωσε. Ο καιρός του “έχω σχέδιο, ξέρω πως να το υλοποιήσω και ξέρω πως να αποδείξω ότι πέτυχα τους στόχους που έθεσα” αρχίζει. Και ο καιρός αυτός αρχίζει την 13η Μαΐου. Ψηφίστε αυτόν/την που γνωρίζετε ότι αξίζει την προεδρεία της ΝΟΔΕ.

    Κ.Β.Παπαστεργιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν δεν βλέπετε ότι η κλίκα από την Έδεσσα έχει διαλύσει τη Ν.Δ στην Πέλλα πρόβλημα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΝΔ είναι πολύ μεγαλυτερη από κάθε παραγοντισκο ειτε από την Εδεσσα ειτε από οπουδήποτε αλλου. Από δω και περα οποιος δεν παραγει εργο θα ξηλώνεται. Η ΝΔ ανανεώνεται και νεα δυναμικα στελεχη θα διασφαλισουν την υλοποιηση του οραματος του Προεδρου της ΝΔ.

      Διαγραφή
  8. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΔΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΙΧΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΣ ΤΖΑΚΡΗ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΤΆΝΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΉ Η ΦΑΓΟΥΡΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΌΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΞΥΠΝΉΣΟΥΜΕ ΑΠΌ ΤΟΝ ΛΉΘΑΡΓΟ ΠΟΥ ΕΊΜΑΣΤΕ ΤΌΣΑ ΧΡΌΝΙΑ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΉ ΨΗΦΊΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΑΞΙΟΥΣ. ΠΟΤΕ ΞΑΝΆ ΦΑΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΔΙΧΟΝΙΑ ΜΕΤΑΞΎ ΜΑΣ.ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΓΑΛΆΖΙΟ ΠΟΤΆΜΙ ΞΕΚΊΝΗΣΕ. ΣΕ ΌΛΟ ΤΟΝ ΝΌΜΟ .ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΈΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΑΣ ΒΓΕΙ Ο ΚΑΛΎΤΕΡΟΣ. ΣΕ ΤΟΠΙΚΌ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΆΤΙ ΚΑΛΌ ΜΑΓΕΙΡΕΎΕΤΑΙ ΕΚΕΊ ΣΤΗ ΣΚΎΔΡΑ. ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΒΡΈΘΗΚΕ Ο ΜΕΓΆΛΟΣ ΥΠΟΨΉΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΤΟ ΓΑΛΆΖΙΟ ΠΟΤΆΜΙ ΞΕΚΊΝΗΣΕ. ΈΡΤΕΝ Η ΏΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κοιμηθείτε ήσυχοι καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.