Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Γ. Σηφάκης σε συνεχή συνεργασία με την ΔΕΔΑ για το φυσικό αέριο στην Πέλλα και με την ιδιότητα του ως Ενεργειακού Μηχανικού


Την Παρασκευή 18/05/18 παρέδωσε στην ΔΕΔΑ τα προτεινόμενα γήπεδα ιδιοκτησίας του Δήμου Πέλλας που ο Δήμος προτείνει για παραχώρηση στην ΔΕΔΑ για το φυσικό αέριο στα Γιαννιτσά και συζήτησε με την Διοίκηση της εταιρίας για την πρόοδο των μελετών κόστους οφέλους για Έδεσσα, Σκύδρα, Αριδαία και Νάουσα.
Η ΔΕΔΑ εργάζεται πάνω στις μελέτες κόστους – οφέλους και αναμένει τα στοιχεία που ζητήθηκαν από τους Δήμους και τα Επιμελητήρια για να μπορέσει να τις ολοκληρώσει. 
Μετά την ολοκλήρωση των μελετών κόστους – οφέλους και την διασφάλιση της χρηματοδότησης θα ανατεθούν οι τεχνικές μελέτες του έργου.  
Ο βουλευτής και με την επαγγελματική του ιδιότητα έχει και θα έχει συνεχή συνεργασία με την ΔΕΔΑ για την υποβοήθηση και τοπικά της προμελέτης  όδευσης του αγωγού φυσικού αερίου στις υπό εξέταση πόλεις αλλά και ότι άλλο χρειαστεί για την ολοκλήρωση αυτής της πολύ σημαντικής αναπτυξιακής υποδομής.  
Στις συναντήσεις συμμετείχαν η Αντιπρόεδρος της ΔΕΔΑ Στεφανία Μωσσέ και το στέλεχος της Διεύθυνση Έργων Γρηγόρης Μήτσης. Ο βουλευτής συζήτησε ακόμη και με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Θόδωρο Τερζόπουλο για την έξοδο από τον ΤΑΠ στο Άσπρο Σκύδρας. 
Διευρευνάται η πιθανή σύνδεση των Γιαννιτσών με αγωγό μετά την εξασφάλιση της εξόδου από τον ΤΑΠ στο Άσπρο Σκύδρας με απόφαση του Υπουργού Πάνου Σκουρλέτη που έγινε το 2016. 
Όσον αφορά τα θέματα που αφορούν στην έξοδο από τον ΤΑΠ στο Άσπρο Σκύδρας καθώς και την κατασκευή της το θέμα είναι πολύπλοκο και εξετάζεται υπό την εποπτεία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. 
Τα προτεινόμενα γήπεδα ιδιοκτησίας του Δήμου Πέλλας, η καταλληλότητα των οποίων θα εξεταστεί από την ΔΕΔΑ, παρεδόθησαν στον βουλευτή από τον Δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο σε συνέχεια της επίσκεψης του βουλευτή μαζί με την Αντιπρόεδρο της ΔΕΔΑ στο Δημαρχείο Πέλλας πριν δύο περίπου μήνες.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. τι παπαριες λες παλι Σηφακη; Πια αρχικη αποφαση ελεγε οτι η πολιτεια μπορει να ορισει γενικως και αοριστως και μαλιστα χαθηκαν οι ημερομηνίες, γιατι συνεχίζεις το ψεμα. ο νομος του 2013 οριζει ρητα και κατηγορηματικά τις 3 εξοδους. και που θα ηταν σηφακη οι εξοδοι μια στην Πελλα; μια στην Πτολεμαΐδα και η αλλη στην Καστορια και αυτον τον νομο τον καταψηφισε το κομμα σου. δηλαδη Σηφακη μονο εσείς οι βουλευταδες τα ξερετε. εμεις οι υπόλοιποι βοδια;, κουνια που σε κουναγε Σηφάκη, καλα σε λενε σε πιάσανε με την γιδα στην πλατη και προσπαθεις με τις παπαριες σου να δικαιολογηθεις ομως πως λέει ο λαος μια φορα ψευτης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γραφειο βουλευτη Γιαννη Σηφακη20 Μαΐου 2018 στις 2:27 μ.μ.

      Τοσο πολυ εχετε πανικοβληθει εσεις απο το γραφειο του Γ. Καρασμανη που αυτη η κυβερνηση υπεγραψε το 2016 την εξοδο στο Ασπρο Σκυδρας λαι ξεκινησαν οι μελετες κοστους- οφελους για Εδεσσα, Σκυδρα και Αριδαια; δσν σας φτανει που αφησατε δεκαετιες ( και φυσικα ολα τα 25 χρονια της θητειας του Γ.Καρασμανη) την Πελλα εξω απο ολους τους Εθνικους Σχεδιασμους, τιποτα δεν εχετε να πειτε στον κοσμο ( ουτε δρομους, ουτε σιδηροδρομο, ουτε εξοδο προς Βορρα, ουτε κανενα σοβαρο αρδευτικο εργο, τον αγροτη διαλυμενο κλπ) τολματε να μιλατε για αυτη την κυβερνηση και για τον βουλευτη που σας "τραβαει" ολους μα δειχνετε οτι ασχολειστε με κατι κοροιδευοντας παλι τον κοσμο...
      Περαστικα σας, το φυσικο αεριο θαρθει σε ολη την Πελλα και θαναι μερα μεσημερι και κυβερνηση παλι ο ΣΥΡΙΖΑ

      Διαγραφή
  2. Πολύ γέλασα με το γραφείο Σηφάκη σκέφτεστε και γράφεται ή απλά γράφεται άκου σιδηρόδρομο ποιον κοροϊδεύετε έξοδο προς βορρά με ελικόπτερα θα γίνεται κύριοι ομαλή περιοχή δεν υπάρχει και εκτός αυτού πρέπει να υπάρχει και συνέχεια μέσα στα Σκόπια άλλο ψέμμα που έχετε κάνει δρόμους και δεν τους ξέρουμε για ποια αρδευτικά μιλάτε λίγο ντροπή στο χωριό που μένει ο κύριος Σηφάκης τη ακριβώς έχει κάνει για το αρδευτικό απολύτως τίποτα όσο για το αέριο έλεος πια αλλά και να έρθει κάποτε στην Αλμωπία βουλευτής δεν θα είναι ο κύριος Σηφάκης ούτε κυβέρνηση ο Σύριζα γιατί τόσο ψέμμα που μας έχετε πει γύρισε κατά σας και δεν ανήκω σε κανένα κόμμα εγώ απλά με κοροϊδέψετε μου πήρατε την ψήφο τώρα απλά περιμένω να σας στείλουμε στο 4%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σηφάκη άφησε τα παιδιά του γραφείου σου ήσυχα, γιατί ο ίδιος γράφεις ακόμη και σε σ'αυτό λες ψέματα και έλα να λογαριαστούμε. Αν δεν υπήρχε ο Νόμος 4217 του 13 που προβλέπει στην παράγραφο 7.2 τρεις εξόδους θα μπορούσε ο Σκουρλέτης να στείλει μια απλή επιστολή; Αυτή η επιστολή επικαλείται αυτόν τον νόμο του 13 ναι η όχι; έλεγες εσύ ότι ο αγωγός ήταν τυφλός και με παρέμβασή σου άνοιξες τρυπά στο Άσπρο ναι η όχι; έλεγες συνειδητά ψέμα ναι η όχι; ο Χοϊδης το 14 συναντήθηκε με τους υπευθύνους για το φυσικό αέριο για την Σκύδρα ναι η όχι; τον καταψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ τον νόμο ναι η όχι ; Απάντησε Σηφάκη ένα προς ένα στα ερωτήματα και μην πας από την ανατολή στη δύση και στον τρωικό πόλεμο. Εσύ είσαι ξύπνιος παραμυθάς και όλοι άλλοι βλάκες. πρέπει να είναι Σηφάκη το γραφείο του Καρασμάνη για να σε απαντήσουν αυτοί τα ξέρουν; όλοι εμείς μπουνταλάδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοβαρευτειτε και σταματειστε τον πανικο σας,θα χαθειτε αν συνεχιστε ετσι. Ο Νομος του 2013 προεβλεπε χρονοδιαγραμματα για τον ορισμο εξοδων που τα χασατε. Το 2016 ο Σκουρλετης ορισε το Ασπρο, θελετε δεν θελετε.
      Οσον αφορα τις συζητησεις του ΤΑΠ με την Σκυδρα εδω γελαει και το παρδαλο κατσιτσι με αυτα που λετε. Καμια δουλεια δεν εχει ο ΤΑΠ να αποφασιζει να δινει φυσικο αεριο σε πολεις, διαβαστε και λιγο. Η ΔΕΔΑ αποφασιζει και αποφασισε το 2018, μην τρελαινεστε. Εισασταν αχρηστοι για την Πελλα 25 χρονια, τιποτα δεν εχετε να πειτε. Διαλυση και εγκαταλειψη στην Πελλα επι τοσες δεκαετιες και απο ΝΔ και απο ΠΑΣΟΚ.Τελειωσατε για παντα

      Διαγραφή
  4. Θα σας πουμε στης εκλογές ποιος τελείωσε φιλικά ένας παραπλανημενος ψηφοφόρος σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παραπλανημενε ψηφοφορε μην τρελενεσαι παλι εμας τον ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφισεις

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.