Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ισοπαλία στο παιχνίδι του Γ.Α.Σ. «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών με τον Α.Σ. «Σκυδραικό»


Ως είθισται ένας αγώνας μπάσκετ έχει πάντα έναν νικητή και έναν χαμένο. Σε αυτόν τον αγώνα όμως το σκορ έληξε σε ισοπαλία. Τα τμήματα Μίνι του «Μ. Αλεξάνδρου» και του Σκυδραικού , την Κυριακή 13/5/2018 στο κλειστό γυμναστήριο Σκύδρας , ήρθαν ισόπαλα με σκορ 59-59.
Ένα πολύ καλό ποιοτικά παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε από τον γρήγορο ρυθμό στην επίθεση και τα δυνατά μαρκαρίσματα στην άμυνα. 
Ο «Μέγας» μπήκε πιο δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο όμως οι γηπεδούχοι με καλή αμυντική λειτουργία ισορρόπησαν το παιχνίδι και έφεραν το ματς σε διαφορά τρίποντου. Το σκορ στο ημίχρονο ήταν 22-25 υπέρ των φιλοξενούμενων.  Στο δεύτερο ημίχρονο οι άμυνες χαλάρωσαν και έτσι οι δύο ομάδες μπόρεσαν να σκοράρουν πιο εύκολα καλάθια. Από την μία πλευρά ο Μέγας είχε ως όπλο του τον αιφνιδιασμό και από την άλλη ο Σκυδραικός είχε μεγάλη ευστοχία έξω από την γραμμή των 6,75. Οι δύο ομάδες πάλευαν μέχρι το τέλος για τον πολυπόθητο ροζ φύλλο. Τελικά με το σκορ να είναι στο 59-59 καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να σκοράρει στην τελευταία της ευκαιρία και έτσι το ματς έληξε ισόπαλο σε ένα πολύ φιλικό κλίμα μεταξύ προπονητών και παιχτών.
Πρέπει να σημειωθεί ότι στο Τουρνουά Μίνι τις ΕΚΑΣΚΕΜ δεν υπάρχουν παρατάσεις. 
Σε δηλώσεις τους μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής των φιλοξενούμενων, τόνισε :
Κασιμίδης Ι. : «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την συμπεριφορά τους μέσα στο γήπεδο. Ήταν ένα πολύ όμορφο και δίκαιο παιχνίδι το οποίο έληξε έτσι όπως έπρεπε. Σίγουρα υπήρξαν λάθη τα οποία θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει. Σημασία όμως δεν έχει η νίκη και ειδικά σε αυτές τις ηλικίες το βαθύτερο νόημα είναι να καταλαβαίνουν τα παιδιά ότι το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι γεμάτο συγκινήσεις και ανατροπές».

Τα δεκάλεπτα: 08–12,  14–13, 20–14, 17–20.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΓΑΣ Μέγας  Αλέξανδρος Γιαννιτσών(Προπονητής: Ι. Κασιμίδης): Στεργιόπουλος Π., Παρτσαλάκης Σ. , Πέτσος Θ. , Χαλόφτης Γ., Μπάτσιος Ν. , Παπαδόπουλος Γ. , Ιακωβίδης Π., Μπάρπας Δ., Τζανέτης Σ., Αθανασούδης Γ., Κουτσουράς Χ.

ΑΣ Σκυδραικός: (Προπονητής :Κολοβός Α.): Κρανίδης Ν., Γρόπαλης Β., Ταλακούρας Ι., Μιχαηλίδης Χ., Αντωνιάδης Ι., Μιχαηλίδης Ι., Διδωνάκης Α., Κολοβός Γ., Μιχαηλίδης Ε., Διδασκάλου Η., Κατσαράς Δ., Σταματιάδης Ι.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.