Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι αστυνομικοί της Πέλλας εκπλήρωσαν την επιθυμία του μικρού Κωνσταντίνου από την Αραβησσό (φωτο)



Μετά από σχετικό αίτημα του μικρού Κωνσταντίνου από την Αραβησσό του Δήμου Πέλλας,ο οποίος πάσχει από απειλητική ασθένεια,  που υποβλήθηκε μέσω του «ΜΑΚΕ  Α WISH» [ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ]-ΕΛΛΑΔΟΣ προς τη Δ/νση Αστυνομίας Πέλλας και τους Συλλόγους των Αστυνομικών, εκφράζοντας την επιθυμία του να συναντηθεί με αστυνομικούς για να του παραδώσουν οι ίδιοι το δώρο των γενεθλίων του [ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκινητάκι αστυνομικού τύπου τζηπ],μιας και όπως ανέφερε συμπαθεί την αστυνομία  και θα ήθελε όταν μεγαλώσει να γίνει και ο ίδιος αστυνομικός, η Τοπική Διοίκηση Πέλλας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών [INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION – I.P.A.], ανταποκρίθηκε με χαρά  στο αίτημα  του μικρού μας φίλου και συμμετείχε από κοινού με τη Δ/νση Αστυνομίας Πέλλας στην εκδήλωση που διοργανώθηκε γι’ αυτό, το Σάββατο 28-4-2018. Μάλιστα, μετά από σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου μας προμηθευθήκαμε και δωρίσαμε στο μικρό Κωνσταντίνο αντίγραφο αστυνομικής στολής , την οποία φόρεσε κατά τη συνάντηση του με τους Αστυνομικούς, βοηθώντας έτσι να εκπληρωθεί η  επιθυμία του με τον καλύτερο τρόπο. Όπως δήλωσαν οι γονείς του, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση : «ένα όνειρο του μικρού Κωνσταντίνου έγινε πραγματικότητα». 

-Η Τοπική Διοίκηση Πέλλας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών [INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION – I.P.A.],ευχαριστεί θερμά για το ράψιμο και την προμήθεια της  στολής αστυνομικού για τον μικρό Κωνσταντίνο την Βιοτεχνία “SANDRA” – Ι. Δραγούμη 17-Θεσσαλονίκη και ιδιαιτέρως τον ιδιοκτήτη αυτής κ. ΣΤΡΑΚΑ Δημήτριο.
                                               SERVO PER AMIKECO
                                              [Υπηρετώ δια της Φιλίας]
                                             Για το Διοικητικό Συμβούλιο
                                                                                           
Ο Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ
Κωνσταντίνος ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ  
Η Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ε Α Σ
Ειρήνη   ΣΕΛΚΟΥ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Μπράβο στους Αστυνομικούς για μια τέτοια σπουδαία ενέργεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.