Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Σηφάκης: Ολοκληρώνονται οι τυπικές διαδικασίες για δημοπράτηση του αξονικού τομογράφου για το Νοσοκομείο Γιαννιτσών


Θα έχει δημοπρατηθεί πριν έλθει ο Παύλος Πολάκης στην Πέλλα το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου
Μεταφέρεται στο ΠΔΕ η πίστωση από το ΙΝΤΕRREG και συντάσσονται από το Νοσοκομείο οι τεχνικές προδιαγραφές για την δημοπράτηση

Από το γραφείο του βουλευτή Πέλλας Γιάννη Σηφάκη και προκειμένου να ενημερωθούν υπεύθυνα οι εργαζομένοι του Νοσοκομείου Γιαννιτσών και οι πολίτες του Δήμου Πέλλας εξεδόθη η ακόλουθη ανακοίνωση: 

«Όπως αρκετές φορές έχουν διαβεβαιώσει τόσο ο βουλευτής Γιάννης Σηφάκης όσο και ο ΥΠΕάρχης Γιώργος Κύρκος και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Πέλλας Χρήστος Σμίας έχει εγκριθεί και βρίσκεται στο στάδιο της άμεσης ολοκλήρωσης η διαδικασία προμήθειας και τοποθέτησης του αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών.
Η εγκεκριμένη πίστωση από το ΙΝΤΕRREG μεταφέρεται εντός των ημερών στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και καθορίστηκε με απόφαση του Νοσοκομείου η επιτροπή για τις τεχνικές προδιαγραφές του αξονικού ( που είναι οι ίδιες με τους αξονικού της Έδεσσας που έχει δημοπρατηθεί) προκειμένου να δημοπρατηθεί το έργο. 
Πριν την έλευση του Αν. Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη για τα εγκαίνια της νέας μονάδας του τεχνητού νεφρού στην Έδεσσα ( που θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου 2018) θα έχει δημοπρατηθεί ο αξονικός των Γιαννιτσών.
Η κυβέρνηση στηρίζει έμπρακτα το δημόσιο σύστημα Υγείας και στην Πέλλα σε πείσμα όσων στο παρελθόν το έφθασαν στο χείλος της κατάρρευσης (χωρίς γιατρούς, χωρίς αξονικούς και με την μονάδα του τεχνητού νεφρού σε τριτοκοσμικές συνθήκες στα υπόγεια) και ακόμη όσων δημιούργησαν , για πολιτικούς λόγους, αδικαιολόγητη ανησυχία στην κοινωνία του Δήμου Πέλλας.

Η απόφαση ορισμού επιτροπής σύνταξης των τεχνικών προδιαγραφών με τις οποίες θα γίνει άμεσα η διαγωνισμός για την προμήθεια και την τοποθέτηση»:




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Τι αρκετές φορές;104 φορές έχεις γράψει ...4 χρόνια ..μας κούρασες,στέρεψες και επαναλαμβανεσαι. Για ποια εγκαίνια ; μια απλή μεταφορά στην καινούργια πτέρυγα που έφτιαξαν οι καρασμαντζαμτζητζακρσταμενιτηδες και συ θέλεις και πανηγύρια; για ποια στήριξη μιλάς ; στην Έδεσσα δεν υπάρχουν υλικά , φάρμακα, αναλώσιμα ,γιατροί χειρουργεία γίνονται όταν αποδημούν στον κύριο και συ ακόμα παπαριαζεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τετοια στεναχωρια ρε παιδια; θα σας ελθει κολπος και θα τρεχετε στο νοσοκομειο που βριζετε η στις κλινικαρες που στηριζετε. Πιθανα και στην ψυχιατρικη αφου βλεπετε ονειρα μερα μεσημερι οτι το τεχνητο νεφρο το εκαναν οι Καρασμανοτζαμτζηδοσταμενιτες!!! χαχαχα για κλαματα ειστε

      Διαγραφή
  2. Το τεχνητό νεφρό το έκανε ο ελληνικός λαός κυριε Σηφάκη όταν βάλεις λεφτά από την τσέπη σου για να κάνεις κατι να κάνεις χαχα και να βγάζεις ανακοινώσεις φτάνει πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστα ο καρασμανης απο την τσεπη του τα εβαζε....ερε πανικο που εχετε πάθει

      Διαγραφή
    2. Φυσικά ο Ελληνικός λαός του έκανε. Η διαφορά είναι ότι η κυβέρνηση αυτή έβαλε αυτή την προτεραιότητα όταν οι προηγούμενοι κώφευαν για να εξυπηρετήσουν ιδιωτικά συμφέροντα και η μετεγκατάσταση της μονάδας στοίχισε 200.000,00 € όταν ο προϋπολογισμός της μελέτης των προηγούμενων ήταν 580.000,00 € δηλαδή τριπλάσιος για να φάνε όλοι... Έτσι φθάσαμε στην χρεωκοπία με 85 δις κλεμμένα στην υγεία από το 2000 ως το 2014

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.