Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας

Την Δευτέρα 7 Μαΐου και ώρα 20:00΄συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1 ο Συζήτηση και διατύπωση παρατηρήσεων-θέσεων επί του σχεδίου νόμου με τίτλο : “Μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης – Εμβάθυνση της Δημοκρατίας – Ενίσχυση της Συμμετοχής – Βελτίωση της οικονομικής και αναπτυξιακής λειτουργίας των ΟΤΑ (Πρόγραμμα “ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι”) - Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό του πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας των ΦΟ.ΔΣ.Α. - Ρυθμίσεις για την αποτελεσματικότερη, ταχύτερη και ενιαία άσκηση των αρμοδιοτήτων σχετικά με την απονομή ιθαγένειας και την πολιτογράφηση - Λοιπές διατάξεις αρμοδιότητες ΥΠΕΣ”, που κατατέθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών 

2 ο Τροποποίηση της αριθ. 91/2018 Απόφασης Δ.Σ. που αφορά στην 5η Γενική Αναμόρφωση πρ/σμού και τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2018, ως προς τον Κ.Α. 25.7312.0098. 

3 ο 6η Γενική Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικ.έτους 2018 – Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος 

4 ο Τροποποίηση της υπ'αρίθ. 79/2018 Απόφασης Δ.Σ. περί καθορισμού αρδευτικής περιόδου έτους 2018, τομέων άρδευσης, αριθμού υδρονομέων ανά τομέα και διάρκεια απασχόλησης 

5 ο Έγκριση υποβολής πρότασης με τίτλο «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ» στο ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη», η οποία συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ και εξουσιοδότηση του Δημάρχου για περαιτέρω ενέργειες 

6 ο Έγκριση της μελέτης για την “Συντήρηση συντριβανιών Δήμου Αλμωπίας” και έγκριση της δαπάνης ανάθεσης εργασιών . 

7 ο Πρόσληψη εργασίας ΙΔΟΧ δίμηνης διαρκείας για κατεπείγουσες ανάγκες -2- 

8 ο Αποδοχή παραίτησης και αντικατάσταση μέλους του Δ.Σ. ΚΕ.Κ.Π.-Α 

9 ο Έγκριση συμμετοχής αιρετών του Δήμου Αλμωπίας στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση και στο κοινό συνέδριο ΚΕΔΕ-ΕΝΠΕ που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 στην Αθήνα. 

10ο Έγκριση μετακίνησης και ψήφιση πίστωσης για την μετάβαση του Δημάρχου Αλμωπίας στο συνέδριο της ΚΕΔΕ στην Αθήνα (16-19/4/2018)


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…