Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσημα στη Βασιλεία ο Κώστας Δημητρίου από τα Γιαννιτσά!


Κι επίσημα ποδοσφαιριστής της Βασιλείας είναι από σήμερα ο Γιαννιτσιώτης Κωνσταντίνος Δημητρίου μέχρι το καλοκαίρι του 2022! 
Η κορυφαία ομάδα της Ελβετία ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου στόπερ, ο οποίος μπαίνει στο γκρουπ των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που ξεφεύγουν πλέον από τα ελληνικά δεδομένα.
Στην επίσημη ανακοίνωση της Βασιλείας φάνηκε η ικανοποίηση της ελβετικής ομάδας για την απόκτηση του πρώην πλέον παίκτη του ΠΑΟΚ, κι ενός ποδοσφαιριστή που το μέλλον του ανήκει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Βασιλείας

«Η Βασιλεία συμφώνησε από τη σεζόν 2018/19 με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό Κωνσταντίνο Βασιλείου. Ο 18χρονος μετακομίζει από τον ΠΑΟΚ στην Βασιλεία και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 4 ετών, μέχρι τον Ιούνιο του 2022»
Επίσης τονίζεται ότι ο Δημητρίου προέρχεται από την Ακαδημία του ΠΑΟΚ ανέβηκε φέτος και στην πρώτη ομάδα της Θεσσαλονίκης  και είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα Νέων. Τέλος οι Ελβετοί αναφέρουν ότι η Βασιλεία ήρθε σε συνεννόηση με τον ΠΑΟΚ και ο Δημητρίου θα μπει από τώρα στις προπονήσεις της νέας του ομάδας.





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.