Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ασβεσταριωτών "Γκόνος Γιώτας"


Με κέφι και ζωντάνια πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 16 Μαΐου 2018, στο Ασβεσταριό, η πολιτιστική εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύλλογός μας. Συμπολίτες μας όλων των ηλικιών, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας, παρέμειναν μέχρι αργά το βράδυ για να απολαύσουν την παραδοσιακή ορχήστρα « Ήχος Αλμωπίας» (ορχήστρα Τσιπάρη) και να γλεντήσουν με την ψυχή τους.

Νωρίτερα εμφανίστηκαν τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου μας καθώς και οι δύο προσκεκλημένοι σύλλογοι, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καστανερής « Το Πάικο» και ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιφύτου « Πυρσός», τους οποίους συγχαίρουμε και ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους. Η βραδιά απέσπασε τα θετικότερα σχόλια από τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι χόρεψαν και είχαν την ευκαιρία να παραμερίσουν για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας και να διασκεδάσουν σαν μια όμορφη και ζεστή παρέα. 

Την εκδήλωση  τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Πέλλας κ Σηφάκης Ι, ο πρόεδρος ΔΗΚΕΠΑΠ κ. Φάκας Α.ο πρόεδρος ΚΕΚΑΠΑ  κ.Βαλνάρης Ν., ο πρόεδρος ΔΕΥΑΠ κ.Τόσιος Γ.ο αντιδήμαρχος δήμου Πέλλας κ,Ανδρεάδης Γ.ο πρόεδρος Τ.Κ Μελισσίου κ. Ζούδας Σ,περ,σύμβουλος κ. Ανδρίτσος Ι, δημ σύμβουλος κ, Κερασόπυλος, ο πρόεδρος ΙΛΕΓ ΦΙΛΙΠΠΟΣκ.Κάμτσης, ο αντιπρόεδρος ΠΟΠΣΜακεδόνων κ.Δόντσιος Γ, ο πρόεδρος Ο.Π.ΑΣ  Πέλλας κΠαπαδόπουλος Ε, ο αντιπρόεδρος ΑΣ Πέλλας κ.Μπόλλας
Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ασβεσταριωτών «Γκόνος Γιώτας» επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά ΙΚΤΕΟΓιαννιτσων Πένογλου-Δουβατζής, Θεοδωράκογλου-Μητακίδης,Γεωργαλάς Γ,Καπουσούζης Γ,Σαλμανίδης Μ,Χατζηδάκη Κ,Σχολή χορού Βαρσαμάς, μικροβιολογικό εργαστήρι Ζιώγου Λ.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.