Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το Δημοτικό Σχολείο Μεσημερίου στη Σικελία (φωτο)


Το Δ.Σ. Μεσημερίου συμμετείχε με έναν εκπαιδευτικό και με εκπαιδευτικούς και μαθητές, από την Κροατία, την Φινλανδία, την Ιταλία (Σαρδηνία), την Ισπανία, την Κύπρο, την Σλοβενία, την Πορτογαλία, την Ολλανδία και από το σχολείο της Σικελίας, στην 3η Συνάντηση του ευρωπαϊκού Σχεδίου Erasmus plus ΚΑ2
Στην συνάντηση πραγματοποιήθηκαν συζητήσεις για την πορεία του Σχεδίου, αλλά και δραστηριότητες Διδασκαλίας/Μάθησης ιταλικής γλώσσας, χορών και παραδοσιακών παιχνιδιών της Σικελίας.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας συνάντησης έγιναν ακόμη πολιτιστικές επισκέψεις και ξεναγήσεις σε σχολεία, μουσεία, δημόσια κτίρια και σε άλλες αντιπροσωπευτικές τοποθεσίες της πόλης Canicatti του εταιρικού σχολείου και της πόλης Catania που βρίσκεται στους πρόποδες του ηφαιστείου της Αίτνα, καθώς και σε αξιοθέατα των αρχαίων ελληνικών αποικιών Ακράγαντα(Agrigento), Ταυρομένιο(Taormina) και της πρωτεύουσας της Σικελίας Palermo, για την επαφή των επισκεπτών εκπαιδευτικών με την κουλτούρα της Σικελίας.
Η επόμενη συνάντηση για το σχέδιο καθορίστηκε να πάρει μέρος στο ισπανικό εταιρικό σχολείο στη Σεβίλλη μεταξύ 5-9 Νοεμβρίου 2018.
dsmesimeriou


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.