Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από αστυνομικούς της Παιονίας εντοπίσθηκε μεγάλη χασισοφυτεία σε ποιμνιοστάσιο στη Θεσ/νίκη (φωτο)


Σε ποιμνιοστάσιο σε αγροτική περιοχή της Θεσσαλονίκης διαπιστώθηκε να καλλιεργεί 147 δενδρύλλια κάνναβης και εντοπίσθηκαν πάνω από 19 κιλά κάνναβης

Συνελήφθη χθες το πρωί (8 Μαΐου 2018) ύστερα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 55χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης.

Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε ποιμνιοστάσιο του 55χρονου σε αγροτική περιοχή της Θεσσαλονίκης, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στον εξωτερικό χώρο 147 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1 μέτρου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Επιπλέον, στο εσωτερικό του ποιμνιοστασίου εντοπίσθηκαν με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, δοχεία επιμελώς κρυμμένα που περιείχαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 19 κιλών και 900 γραμμαρίων, καθώς και σπόρους κάνναβης βάρους 40 γραμμαρίων (φωτο).

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, στο πλαίσιο στοχευμένων ερευνών για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, το τελευταίο διάστημα έχουν εντοπίσει πάνω από 800 δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της καλλιέργειας. 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.