Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βαριές κατηγορίες αντιμετωπίζει πρώην αιρετός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που συνελήφθη στην Κρύα Βρύση


Βαριές κατηγορίες για απιστία και υπεξαίρεση στην υπηρεσία από δημόσιο λειτουργό και παράβαση της νομοθεσίας περί καταχραστών του Δημοσίου, αντιμετωπίζει ένας 58χρονος, πρώην αιρετός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από Δημοτική Κοινότητα του δήμου Πέλλας, σε βάρος  του οποίου μάλιστα είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.
Ο 58χρονος εντοπίστηκε σε περιοχή της Πέλλας και συγκεκριμένα στην Κρύα Βρύση, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, οι οποίοι είχαν στα χέρια τους και ενεργοποίησαν το ένταλμα που είχε εκδώσει η ανακρίτρια Γιαννιτσών και εκκρεμούσε. 
Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών που διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί.
Σήμερα θα οδηγηθεί για να απολογηθεί στον ανακριτή, όπου και θα αποφασιστούν τα περαιτέρω.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Η δικαιοσύνη αργεί αλλά δε λυσμονεί. Ακούτε εσείς οι νυν αιρετοί δήμαρχοι δημοτικοι συμβουλοι προεδροι. σε λίγο θα είστε πρωην και τοτε να δουμε πόσα απιδια εχει ο σακκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώην αντιδημαρχος της καποδιστριακής θητείας 2003-2004-2005-2006!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.