Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας


Την Δευτέρα 7 Μαΐου και ώρα 18:00 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Επικύρωση απομαγνητοφωνημένων πρακτικών των 1ης, 2ης, 3ης, 4ης & 5ης συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου της 16ης & 29ης Ιανουαρίου, 26ης Φεβρουαρίου & 30ης Μαρτίου  2018 (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.).
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
2. Συγκρότηση Τριμελούς Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «Στεγανοποίηση φράγματος Κερασιάς στη θέση “Σέρκουβι” Δήμου Έδεσσας (3η δεξαμενή)» (αριθ. μελ. 50/15) (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Τ.Υ. & Πολεοδομίας).
3. Συγκρότηση Τριμελούς Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «Διαμόρφωση – ανακατασκευή πεζοδρομίων στη Δ.Ε. Βεγορίτιδας» (αριθ. μελ. 31/16) (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Τ.Υ. & Πολεοδομίας).
4. Συγκρότηση Τριμελούς Επιτροπής Οριστικής Παραλαβής του έργου «Αγροτική οδοποιία Κερασιάς - Καρυδιάς» (αριθ. μελ. 15/16) (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Τ.Υ. & Πολεοδομίας).
5. Παράταση συμβατικής προθεσμίας εκτέλεσης της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια και εγκατάσταση σιντριβανιού στο πάρκο Μικρών Καταρρακτών» (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Τ.Υ. & Πολεοδομίας).
6. Υποβολή αιτήματος προς την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την ασφαλτόστρωσης της δημοτικής οδού Καισαριανών – όρια Δήμου Έδεσσας (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Τ.Υ. & Πολεοδομίας).
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
7. Έγκριση της έκθεσης Α΄ τριμήνου του έτους 2018 για την εκτέλεση του Προϋπολογισμού (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών). 
8. Διαγραφές ή μη ποσών από φορολογικούς καταλόγους της Δ.Ε. Βεγορίτιδας (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
9. Διαγραφές ή μη ποσών από φορολογικούς καταλόγους της Δ.Ε. Έδεσσας (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
10. Επιστροφές χρημάτων ως αχρεωστήτως καταβληθέντων - Δ.Ε. Έδεσσας (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
11. Εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου (αναψυκτηρίου) που βρίσκεται στην Τ.Κ. Περαία (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
12. Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για προμήθεια στεφανιών κατάθεσης (Εισηγητής: Δήμαρχος).
13. Απόδοση χρηματοδοτήσεων στις Σχολικές Επιτροπές για κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολικών μονάδων(Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
14. Ανάκληση εν μέρει της αριθμ. 299/2017 απόφασης Δ.Σ. με θέμα «Αναπροσαρμογή ή μη των τελών και δικαιωμάτων άρδευσης στη Δ.Κ. Έδεσσας και στις Τ.Κ. Άγρα, Βρυτών, Καρυδιάς, Σωτήρας, Φλαμουριάς, Νησίου, Άρνισσας, Περαίας, Αγ. Αθανασίου, Παναγίτσας και Γραμματικού, συντήρησης αγροτικών και δημοτικών δρόμων και χρήσης δημοτικών εκτάσεων» και λήψη νέας απόφασης  σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό άρδευσης(Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
15. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών (Εισηγητής: Επιτροπή παραλαβής εργασιών).
16. Οργάνωση άρδευσης Δήμου Έδεσσας, έτους 2018 (Εισηγητής: Δ/νση Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής & Τοπικής οικονομικής ανάπτυξης).
17. Καθορισμός δύο θέσεων στάσιμου εμπορίου για επαγγελματίες πωλητές στην πόλη της Έδεσσας (Εισηγητής: Δ/νση Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής & Τοπικής οικονομικής ανάπτυξης).
18. Χορήγηση άδειας ίδρυσης υπεραγοράς τροφίμων στην lidl Eλλλάς και ΣΙΑ Ο.Ε., στην περιοχή Σμαρέκα της Έδεσσας (Εισηγητής: Δ/νση Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής & Τοπικής οικονομικής ανάπτυξης).
19. Οικονομική επιχορήγηση του Γυμναστικού Συλλόγου Έδεσσας για τη διοργάνωση των αγώνων στίβου «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ» (Εισηγητής: Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς).
20. Έγκριση της αριθμ. 30/2018 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε. με θέμα «Έγκριση της τιμολογιακής πολιτικής έκδοσης εισιτηρίων σε χώρους ευθύνης και διαχείρισης της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε.» (Εισηγητής: Πρόεδρος ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε.) 
21. Προτάσεις επί του σχεδίου νόμου «Μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κ.λπ. (Πρόγραμμα ¨ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι¨)(Εισηγητής: Δήμαρχος).



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Γιατί να γίνει δημοτικό συμβούλιο. όταν ο Σώντρας δηλώνει ότι είναι πολιτισμένος και δεν θέλει να δημιουργεί προβλήματα στη δημοτική αρχή, το ίδιο και ο Ρυσάφης , αγκαλιά στο πιο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο με τον μίστερ Βιετνάμ. Μια χαρά τα πάντα στην Έδεσσα, μην κουράζεστε ρε παλικαριά εκεί στην αντιπολίτευση, ούτε να πάτε και να χάνετε τον χρόνο σας με τόσο πολιτισμό στο αίμα σας. Μια μικρογραφία η Έδεσσα, ίσως η χειρότεροι σε αυτό που συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιαί δεν συμπεριέλαβες στο σχόλιο σου τους άλλους δυο της υποτιθέμενης αντιπολιτευσης στο δημο;
      εκείνοι κανουν αντιπολητευση;
      γιατι εχω την εντυπωση οτι ειναι περισσοτερο πολιτισμενοι απο αυτους που ανεφερες;
      καποιοι το λενε πολιτισμο εγω το αποκαλω υπνο βαθυ για να μην χρεησιμοποιησω αλλη λεξη

      Διαγραφή
  2. Τέλος στο παλιό το σάπιο στην Έδεσσα. Γιάννου και Σόντρας αγκαλιά σε μια ταβέρνα να κλαίνε τη μοίρα τους. Το Γιάννου νιουζ προσπαθεί απεγνωσμένα να βγάλει από το παιχνίδι τον Τσεπκεντζή και δεν αναφέρει το όνομά του σε μια ψευτοδημοσκόπηση που κάνει, ενώ είναι ο μόνος που δήλωσε ότι θα ηγηθεί του Δήμου. Ταυτόχρονα το "σχέδιο" του "δημοσιογράφου" περιλάμβανε συνέντευξη του Σόντρα ο οποίος με αερολογίες και μπλα μπλα σαν μια έκθεση γυμνασίου δήλωσε ότι θα είναι παρών στις εξελίξεις. Δεν μας είπε αν θα κατέβει αυτός ως αρχηγός ή θα βάλει το σακάκι του.
    Όλοι στην Έδεσσα καταλαβαίνουν ότι απώτερος σκοπός του Γιάννου είναι να διασπάσει τη βάση με πολλούς υποψηφίους και αυτός αγκαλιά με τον Σόντρα τελευταία στιγμή να ξαναπάρουν το δήμο. Αλλά θα πάρουν τελικά μια μερίδα σε κάποιο ταβερνάκι εκεί στα ορεινά. Νέα καθαρά πρόσωπα θέλει ο Δήμος και όχι το παλιό σάπιο κατεστημένο που δεν ντρέπεται να εμφανίζεται ως νέο και ξαναδηλώνει παρών. Γιάννου και Σόντρα πήγατε τον τόπο 100 χρόνια πίσω. Φτάνει πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκεί στον Τσεπκεντζή χαλαρώστε γιατί μόνο κακό κάνετε με τη στάση σας, αφήστε τους εγωισμούς και τα πικρόχολα σχόλια γιατί ο φυτωρίουχος και ο τουριστικός πράκτορας τα έχουν βρει. Βρείτε τα και εσείς χαλαρά για να πάρουν τον δρόμο που τους πρέπει. Γιατί με αυτά τα ονόματα που ακούω ότι θα κατεβάσετε ούτε στον πάγκο

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.