Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η διοίκηση του Φ.Ο. Αριδαίας συγχαίρει την αντρική ομάδα μπάσκετ


Η διοίκηση του Φ.Ο. Αριδαίας συγχαίρει την αντρική ομάδα μπάσκετ του συλλόγου μας, που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά έφτασε στους τελικούς της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ. 

Θέλουμε να κάνουμε γνωστό πως μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους αυτή η επιτυχία, όπως και η αγωνιστική σταθερότητα των τελευταίων ετών, παρά τις πλέον ακατάλληλες γηπεδικές συνθήκες. 

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τη φιλοσοφία μας για μια ομάδα με παίκτες ως επί το πλείστον από την περιοχή της Αριδαίας και τη διατήρηση του οικογενειακού κλίματος, μας γεμίζει με ακόμη περισσότερη υπερηφάνεια.

Επίσης, θέλουμε να συγχαρούμε την ομάδα της Μελίκης για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου της ΕΚΑΣΚΕΜ και να της ευχηθούμε καλή πορεία και πολλές επιτυχίες στη Γ’ Εθνική.

Παράλληλα αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον φίλαθλο κόσμο της Αλμωπίας για τη συμπαράστασή του, τόσο στον τελευταίο κρίσιμο εντός έδρας αγώνα όσο και κατά τη διάρκεια της χρονιάς, μέσα αλλά και έξω από το γήπεδο, όπως και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την προβολή αυτής της αξιόλογης προσπάθειας.

Ακόμα, αξίζει να δώσουμε συγχαρητήρια στους διαιτητές Α1 του δεύτερου τελικού των play off κ. Ταρενίδη Σταύρο και Ταρενίδη Κωνσταντίνο, που κράτησαν ένα δύσκολο αγώνα στο επίπεδο που αρμόζει σε έναν τελικό, με τις δύο ομάδες να ευχαριστιούνται το παιχνίδι και να φεύγουν καταχειροκροτούμενες από το γήπεδο.

Τέλος για όσους μας αδίκησαν, θέλουμε να πιστεύουμε πως δεν έγινε σκόπιμα και να γνωρίζουν ότι πάντα θα είμαστε καλοπροαίρετοι με όσους έχουν σκοπό να προάγουν τον αθλητισμό!
Με εκτίμηση, 
Το Δ.Σ. του Φ.Ο. Αριδαίας



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Καλα που ειναι οι ταρενιδαιοι γιατι αλλιως με τον αλλον που εχετε τον ντεμεκ Α1 που γινεται παντου ρεζιλι δεν θα πηγαινατε μπροστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.