Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επτά (!) χρόνια κρατά η αναστήλωση σε πολυχώρο της Έδεσσας


Σε…γεφύρι της Άρτας τείνει να εξελιχθεί η ανακαίνιση του κτιρίου όπου στεγάζει τον Φιλοπρόοδο σύλλογο “Μέγας Αλέξανδρος” Έδεσσας.
Παρά το γεγονός ότι τον Αύγουστο του 2010, ο πολυχώρος  παραχωρήθηκε με σύμβαση στο δήμο Έδεσσας για να το ανακαινίσει, μέσω προγράμματος του ΕΣΠΑ, τίποτα δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα.
Ο λόγος ήταν η ανακάλυψη αρχαιολογικών ευρημάτων και συγκεκριμένα του Χουνκιάρ τζαμί, με αποτέλεσμα να “παγώσουν” για επτά (!) χρόνια οι σχετικές εργασίες.
“Τον Ιανουάριο του 2018, το περιφερειακό συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας προχώρησε στη σύναψη προγραμματικής σύμβασης με το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, με σκοπό να ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασης”, δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιάννης Χατζηπέγιος.

Πηγή: thesseconomy.gr



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Ζήτω ο Γιάννου??? Μαύρη σελίδα στην Έδεσσα. Συνέχεια της άλλης μαύρης σελίδας του Σόντρα. Λίγοι πολιτικά. Μόνο για τη καρέκλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέστε την αλήθεια ότι είναι οθωμανικό ΤΖΑΜΙ και η Τουρκία έβαλε βέτο για την χρήση του απο τους Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μοναδική πόλη ανα την Ελλάδα που δεν έχει χώρο πολιτισμού για να εκφράζονται όλες οι κοινωνικές οντότητες εκεί. Λυπάμαι που θα το πω αλλά Γιάννου και σοντρας κατέστρεψαν την πόλη δεν τους δίνω άλλοθι στη κάλπη θα τους μαυρισω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΩΣΑΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΝΚΑΙΝΙΣΗ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΠΡΙΒΕ ΧΩΡΟ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΟΥΑΓΙΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΜΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΠΟΛΗΣ.
      ΤΩΡΑ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ;
      ΣΚ@@@ΤΩΑΣΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΣΣΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.
      ΤΡΑΝΟ ΔΕΙΓΜΑ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΡΧΟΤΩΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
      ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ...ΠΡΟΒΑΤΑ

      Διαγραφή
  4. Ο Μεγας Αλεξανδρος... τελος. Ζητω το Ιδρυμα Τεμενος Χουνκιαρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.