Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας

Την Τρίτη 22 Μαΐου και ώρα 14:30΄συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Ανάκληση αποφάσεων αναλήψεων υποχρέωσης δαπάνης.

2. Εισήγηση για την 7η αναμόρφωση προϋπολογισμού – τροποποίηση τεχνικού προγράμματος του έτους 2018.

3. Έγκριση δαπανών – διάθεση (ψήφιση) πιστώσεων προϋπολογισμού του Δήμου Αλμωπίας, οικονομικού έτους 2018.

4. Παράταση έργου “ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ Δ.Ε. ΑΡΙΔΑΙΑΣ”

5. Παράταση έργου “ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ”

6. Επανέγκριση των όρων συνοπτικού διαγωνισμού του έργου “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΙΧΙΟΥ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΙΣ Τ.Κ. ΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ”

7. Έγκριση Πρακτικού του Συνοπτικού Διαγωνισμού για το Έργο ''ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΔΕ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ''

8. Κατακύρωση πρακτικού του συνοπτικού διαγωνισμού του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ Δ.Ε. ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ»

9. Κατακύρωση πρακτικού του συνοπτικού διαγωνισμού του έργου «Βελτίωση υποδομών κοινής ωφέλειας στον τομέα της άρδευσης Τ.Κ. Βορεινού».

10. « Έγκριση πρακτικών αξιολόγησης δικαιολογητικών συμμετοχής & δικαιολογητικών τεχνικής προσφοράς του συνοπτικού διαγωνισμού για την εργασία «Συντήρηση και επισκευή αρδευτικών γεωτρήσεων Δήμου Αλμωπίας» (Αριθμ. Διακήρυξης 8555/20-04-2018)».

11. «Έγκριση πρακτικών α) αξιολόγησης δικαιολογητικών συμμετοχής & δικαιολογητικών τεχνικής προσφοράς & β) Αποσφράγισης & αξιολόγησης οικονομικής προσφοράς του συνοπτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια Εξοπλισμού αρδευτικών γεωτρήσεων» (Αριθμ. Διακήρυξης 8737/24-04-2018)».

12. «Λήψη απόφασης για ορισμό πληρεξουσίου δικηγόρου αναφορικά με την 60/2017 ΑΓΩΓΗ στο Ειρηνοδικείο Αλμωπίας»

13. «Λήψη απόφαση περί Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για εξόφληση της με αριθ. 120/2013 απόφασης του Ειρηνοδικείου Αλμωπίας - Λογιστική τακτοποίηση κατάσχεσης»

14. «Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης αναφορικά με την αριθ.230/2012 Απόφαση του Ειρηνοδικείου Αλμωπίας»

15. «Έγκριση του πρακτικού διαγωνισμού του έργου με τίτλο «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΡΟΜΑΧΩΝ»


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…