Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διέγραψαν τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Πέλλας γιατί χάρηκε με την επίθεση σε βάρος του Μπουτάρη


Σχετικά με σημερινά δημοσιεύματα που αφορούν σε ανάρτηση του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Πέλλας, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δέρβος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Ως ΟΝΝΕΔ αντιδράσαμε άμεσα και καταδικάσαμε απερίφραστα την επίθεση σε βάρος του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη, απαιτώντας τη σύλληψη και την παραδειγματική τιμωρία των δραστών. Αυτή είναι η αταλάντευτη θέση μας απέναντι σε κάθε μορφή παράνομης βίας και είναι η μόνη επίσημη θέση της Οργάνωσης.

Από τη στιγμή που ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πέλλας θεωρεί «αξιοπρεπέστατη» τη συγκεκριμένη συμπεριφορά, τότε θέτει τον εαυτό του εκτός Οργάνωσης και ήδη από την περασμένη Δευτέρα που προέβη στο συγκεκριμένο σχόλιο έχει πάψει να ανήκει σε αυτή.

Για όλους εμάς στην ΟΝΝΕΔ η πολιτική αντιπαράθεση θα είναι οξύτατη όπου και όποτε πρέπει, αλλά θα παραμένει αντιπαράθεση λεκτική. Πράξεις βίας ή επιδοκιμασία αυτών αποτελούν χαρακτηριστικό γνώρισμα άλλων πολιτικών χώρων, είναι όμως αδιαπραγμάτευτα πέρα από την ιδεολογία μας, πέρα από το εθνικό συμφέρον. Ως εκ τούτου, δεν είναι ανεκτές.

Τι είχε προηγηθεί

Μετά τον δήμαρχο Άργους, Δημήτρη Καμπόσο, που έγραψε για τον ξυλοδαρμό του δημάρχου Θεσσαλονίκης: «Αυτή είναι η μοίρα των προδοτών», και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πέλλας, Γιάννης Οτουντζίδης, υποστήριξε ότι «η βία έχει αιτία» και δήλωσε ότι αυτοί που επιτέθηκαν στον Γιάννη Μπουτάρη «του φέρθηκαν με αξιοπρέπεια κιόλας».

Το κείμενο με τις δηλώσεις Οτουντζίδη όπως δημοσιεύθηκε στο pellanews.gr:

«19 Μαΐου είναι ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού και κάθε χρόνο οι Ποντιακές Οικογένειες αλλά και αρκετοί ακόμη τιμούν με την παρουσία τους εκείνες τις 353.000 ψυχές που σφαγιάστηκαν και βιάστηκαν κάτω από τις εντολές του Τούρκου Κεμάλ Ατατούρκ! Οι εκδηλώσεις που γίνονται σε όλη την Χώρα και τιμούμε αυτή την ημέρα είναι γιατί, πλην όλων των άλλων αυτές οι ψυχές δεν μπόρεσαν να έχουν ένα τάφο, δεν μπόρεσαν να τους μοιρολογήσουν οι συγγενείς τους, δεν μπόρεσαν να τους διαβάσει ένας ιερέας και να τους ανάψουμε ένα κερί, αλλά ούτε μπόρεσαν να βρουν δικαίωση ακόμη και Σήμερα!».

Ο γαλάζιος Πρόεδρος της Νεολαίας της Πέλλας σημειώνει πως «στο συμβάν οι συγγενείς των ψυχών αυτών, γνωστοί άγνωστοι, μαζεύτηκαν όλοι μαζί με τα παιδιά τους για να επαληθεύσουν ότι δεν έφυγαν άδικα, και πως εμείς είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να τους τιμούμε, εμείς, αλλά και οι επόμενες γενιές για πάντα, και βρέθηκε ένας "ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΣ" στην δική μας κηδεία να βεβηλώνει με τον πιο ανήθικο τρόπο τους Νεκρούς μας. Εύχομαι σε κανέναν συγγενή σας να μην βρεθεί ΠΟΤΈ κανένας ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ να κάνει κάτι Παρόμοιο!!!».

«Τέλος θα ήθελα να ξανά τονίσω πως η ΒΙΑ πάντα έχει αιτία, σίγουρα είναι καταδικαστέα σε όποια μορφή και αν υπάρχει, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση νομίζω του φέρθηκαν αξιοπρεπέστατα κιόλας!», όπως τονίζει και υπογραμμίζει ότι «η Ιστορία είναι Ιερή και δεν έχει κανένας το δικαίωμα να μιλάει για Δημοκρατία όταν ο ίδιος καταλύει την Δημοκρατία!». «Ζήτω ο Πόντος», είναι τελικό σημείο της τοποθέτησης του.

Πηγή: iefimerida.gr


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. Τα αποπαιδια της ακροδεξιας πτερυγας στη παραταξη του γιαννου. αντε μπραβο γιατι πολυ φορα εχουν παρει τους εχει δωσει τα κλειδια ο τακαρος και κανουν οτι θελουν στο δημο τα τρικυκλα τελειωσανε και μαζι με αυτα θα τελειωσουν και αυτοι απο την εδεσσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΙ ΕΓΩ ΧΑΡΗΚΑ, 30 ΧΡΟΝΙΑ ΝΔ. ΑΣ ΝΕ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιαννη μη διανοηθεισ να παρεις πισω αυτα που εγραψες.
    ισως ειναι και τιμη η διαγραφη σου απο ενα στελεχος του κυκλου του κυριακου.
    μην ξεχναμε οτι ο μπουταρης ήταν ο εκλεκτος της ντορας.
    αν εχουμε να βαλουμε στη ζυγαρια απο τη μια το κομματικο συμφερον και την κομματικη γραμμή και απο την αλλη τους 350.000 νεκρους προγονους μας, νομιζω δεν χρειαζεται σκεψη για το τι προτιμαμε.
    αν π.χ ο μπουταρεισ εκανε τετοιου ειδους δηλωσεις για το ολοκαυτωμα των εβραιων τωρα θα ειχα εξαφανιστει απο προσωπου γης, ενω για τους ελληνες πλα χεστηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς στον βούρκο βαδίζει και η Ν.Δ η οποία με ψήφους της εξέλεξε το φάντασμα της Θεσσαλονίκης. Συγχαρητήρια στον πρόεδρο, ο οποίος θα δικαιωθεί σε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο λύκος τρίχα αλλάζει αλλά το...χούι δεν το αλλάζει!!! Αθάνατη δεξιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλά τον έκαναν μπράβο τους κουτσοί στραβοί γράφουν και μια μ@λακια στο facebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εεεεμμμ... Γιαννακη τι νομιζες; βιαζεσαι να παρεις θεση. Βλεπεις εχεις θολώσει απο τον τιτλο και πριν βγαλει γραμμη το κόμμα πετάγεσαι και λες τα δικα σου. Αυτο που καταδικασε η ΝΔ. Δεν ηταν την βια συγκεκριμενα στον Μπουταρη... αλλα την Βια σαν πραξη. Ξυπνατε. ΚρυφοΧρυσαυγιτες. Πανε τωρα στην ακρη και μη μιλας πολυ. Καλα να παθεις. Τωρα ξανα στις αυτοδιοικητικες πουλκι μου. Και στις αυτοδιοικητικες δεν εχει Λακη φιλε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για καθιστε λίγο ρε πατριώτες ,, η η δηλωσεις του μπάρμπα Γιάννη περί όλων αυτών , Κεμάλ,,Μακεδονικό,,Παρελάσεις,,Πόντιους,,είναι δημοκρατικές απόψεις ενώ η άποψη του εν λόγου νεαρού μη δημοκρατικές...Η ελευθερία του λόγου δηλαδή είναι αυτή που όταν ακούμε το περιεχομενο της δεν μας ενοχλεί..Ο Αριστοτέλης τελικά είχε δίκιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχει διαφορα ποιος εισαι και τι υποστηριζεις. Οταν εισαι κομματικος εισαι δτρατιωτης και υπερσπιζεσαι το κομμα. Δεν παιρνεις αλλη θεση. Και δεν εινςι η μονη φορα που το εκανε. Γιννακη... το ν δωσεις συνεντευξη στον Μυλωνακη δεν σε κανει διασημοτερο... πιο φσιστα σε κανει

      Διαγραφή
    2. Στρατιώτης,, μάλιστα σωστή τοποθέτηση μόνο που οι Στρατιώτες ορκίζονται πίστη στην πατρίδα στο Σύνταγμα τους νόμους τα ψηφίσματα του κράτους ,,μην συνεχίσω πιστεύω ότι γνωρίζεις τον όρκο και την έννοια Στρατιώτης ...οπότε χάθηκες κάπου ..κοίταξε το ,, φιλικη συμβουλή..

      Διαγραφή
  9. Μπραβο στο Γιαννη για τη δηλωση. Επωνυμως κιολας, αναλαμβανοντας και την ευθυνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.