Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Άλλο ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο αγώνες για τον Μ.Αλ. Γιαννιτσών (φωτο)


Με δύο νίκες και μία ήττα τελείωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στα Τουρνουά Μίνι και Προμίνι της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. το Σάββατο 26/05/2018 τα τμήματα Μίνι και Προμίνι του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών νικώντας τις αντίστοιχες ηλικιακά ομάδες του «Αετού Κιλκίς» με σκορ και του «Εδεσσαικού BC» με 80-49 και χάνοντας από το τμήμα Μίνι του «Αετού Κιλκίς» με σκορ .

Σε δηλώσεις τους, οι προπονητές της Ακαδημίας των Γιαννιτσών τόνισαν τα εξής:

Χαράλαμπος Χαριτίδης: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια κυρίως στα παιδιά για την αγωνιστική τους συμπεριφορά και για το πάθος που έδειξαν από την αρχή έως το τέλος του τουρνουά αλλά και στους ανθρώπους που στελέχωσαν όλη αυτήν την προσπάθεια. Ήταν μία ,σε γενικές γραμμές, πετυχημένη χρονιά αφήνοντας πολλές προσδοκίες για το μέλλον. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο και πιστεύω πως καταφέραμε να δώσουμε στα παιδιά την νοοτροπία του νικητή. Η χρονιά τελειώνει ευχάριστα με νίκη αλλά αυτό δεν έχει και τόση σημασία καθώς τα παιδιά πρέπει να μείνουν προσηλωμένα στον στόχο τους που δεν είναι άλλος από το να βελτιώνονται καθημερινά και ειδικά σε περίοδο ξεκούρασης. Καλό καλοκαίρι σε όλους , καλή ξεκούραση και να μην ξεχνάμε ότι το μπάσκετ δεν σταματάει ποτέ.»

Γιάννης Κασιμίδης: «Ήταν το τελευταίο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο καθώς τα Τουρνουά έφτασαν στο τέλος τους. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την υπομονή και την επιμονή που έδειξαν όλη την χρονιά. Μένουμε απόλυτα ευχαριστημένοι από την απόδοση αλλά και τη βελτίωση των παιδιών καθώς παρά το μικρό της ηλικίας τους αρχίζουν σιγά-σιγά να συμπεριφέρονται σαν πραγματικοί αθλητές. Έχουμε επενδύσει αθλητικά πολλά σε αυτά τα παιδιά και μας ανταμείβουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το άθλημά μας είναι τέτοιο που μας επιτρέπει σε περίοδο που δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις, να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε μέρα με την μέρα καλύτεροι. Τέλος να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς που μας στήριξαν στην τιτάνια προσπάθεια μας – φέτος σε δυόμισι μήνες έδωσε η ακαδημία μας περίπου 35 αγώνες – αλλά και όσους βρέθηκαν δίπλα μας και βοήθησαν αυτή την προσπάθεια μας με κάθε τρόπο.»

Από το Γραφείο Τύπου
mapelsab


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.