Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε αποχή το προσωπικό του ΚΥ Αριδαίας: «Συνθήκες επικίνδυνες για εργαζόμενους και ασθενείς»

Σε «αποχή από εργασίες που ενέχουν κινδύνους για την υγεία και την ασφάλεια τους» προχώρησαν οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας. 
Το Σωματείο των εργαζομένων σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για «εργασία σε συνθήκες επικίνδυνες για τους εργαζόμενους αλλά και τους ασθενείς». 
Όπως εξηγούν, η εργασία σε αυτή την υγειονομική μονάδα γίνεται χωρίς:                                         
Γάντια μιας χρήσεως (latex)
Γάντια αποστειρωμένα
Γάζες
Επιδέσμους
Ταινίες σακχαρόμετρου
Νάρθηκες
Λευκοπλάστ
Αυχενικούς κηδεμόνες
Πρόκειται για υλικά απολύτως απαραίτητα για τις περισσότερες των εργασιών στο Κέντρο Υγείας.
«Το σωματείο εργαζομένων Κ.Υ. Αριδαίας  στηρίζει απόλυτα την απόφαση των εργαζομένων του, από αποχή εργασιών που ενέχουν κινδύνους για την υγεία και την ασφάλεια τους. Επίσης επιφυλάσσεται για περαιτέρω ενέργειες στο μέλλον που θα δημοσιοποιούν τα προβλήματα αλλά και θα αναστέλλουν την λειτουργία του Κ.Υ. Αριδαίας», καταλήγει στην ανακοίνωση- καταγγελία του το  Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων.Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…