Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Γ. Σηφάκης με τον «Μενέλαο Λουντέμη» για την ίδρυση Μουσείου Λουντέμη στο Εξαπλάτανο


Η ίδρυση Μουσείου Μενέλαου Λουντέμη έχει σημαντική πολιτιστική αξία και θα βοηθήσει και τον τουρισμό της περιοχής 
Η συνάντηση έγινε στον Εξαπλάτανο Αλμωπίας στα ανακαινισμένα γραφεία του συλλόγου κατά την διάρκεια της οποίας ο βουλευτής ανέλυσε στον Φώτη Αραμπατζή, πρόεδρο του ιστορικού συλλόγου και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τις δυνατότητες χρηματοδότησης πολιτιστικών δράσεων μέσα από προγράμματα για το πολιτισμό που «τρέχουν» μετά από πολλά χρόνια ανυπαρξίας τους.
Αποφασίστηκε  συντονισμός δράσεων άμεσα για την προώθηση του σημαντικού αυτού σκοπού του συλλόγου σε υφιστάμενα κτίρια στον Εξαπλάτανο.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. οχι στο μουσείο ....μουσείο είστε όλοι οι υπεύθυνοι εκεί, να περνάει ο διαβάτης να μαθαίνει την αλήθεια για το γκρεμισμένο σπίτι και να σας φτύνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κυριε Σηφακη αυτα τα προγράμματα για τον πολιτισμο τα εφτιαξε και τα χρηματοδοτησε οσυναδελφος σας και πρωην υπουργος κ Καρασμανης γιατι το αποκρυπτετε, εσεις τουλαχιστον ειστε ειλικρινης. Αν το λεγατε να ειστε συγουρος οτι θα ανεβενατε στη συνείδηση των αναγνωστων πολυ ψηλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν ντρέπεστε λίγο αφήσατε να πέσει - γκρεμίσει το σπίτι του Λουντέμη θέλετε και μουσείο ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ, ΤΩΡΑ, ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ Ο ΣΗΦΑΚΗΣ.
    ΑΣΕ, ΓΙΑΝΝΗ, ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ Χ Α Μ Π Α Ρ Ι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.