Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας

Την Δευτέρα 7 Μαΐου και ώρα 14:30΄συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.  Τροποποίηση της αριθ.89/2018 απόφασης Ο.Ε. που αφορά στην 5η Γενική αναμόρφωση προϋπολογισμού και τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2018, ως προς τον ΚΑ 25.7312.0098
2.  Εισήγηση για την  6η αναμόρφωση προϋπολογισμού – τροποποίηση τεχνικού προγράμματος του έτους 2018.
3.  Έγκριση δαπανών – διάθεση  (ψήφιση)   πιστώσεων προϋπολογισμού του Δήμου Αλμωπίας, οικονομικού έτους 2018.
4.  «Έλεγχος δικαιολογητικών κατακύρωσης προσωρινού μειοδότη του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Ν. ΠΕΛΛΑΣ”
5.  Κατακύρωση πρακτικού του συνοπτικού διαγωνισμού του έργου «Συντήρηση Ξενιτιδείου Πνευματικού Κέντρου»
6.  Εκμίσθωση αγροτεμαχίου Τ.Κ. ΟΡΜΑΣ (πρώην σχολική περιουσία)
7.  « Έγκριση πρακτικών αξιολόγησης δικαιολογητικών των τεχνικών και οικονομικών προσφορών του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια πετρελαιοειδών (καύσιμα κίνησης/θέρμανσης – λιπαντικά)   για τις ανάγκες του Δήμου Αλμωπίας και των Νομικών του προσώπων (του    ΚΕΚΠΑ, της  ΔΗΚΕΑ ,  της ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ και της  ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ) έτους 2018 (διάστημα δώδεκα (12) μηνών)»
8.  Έγκριση όρων συνοπτικού διαγωνισμού  του έργου “Αποκατάσταση κατεστραμμένων τμημάτων του Δασικού οδικού δικτύου Λυκοστόμου''
9.  «Λήψη ή μη λήψη απόφασης αναφορικά με την  ΕΦΕΣΗ του Δήμου Αλμωπίας κατά της 126/2014 Απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Έδεσσας»
10.  «Αποστολή της αριθμ. 01/2018 απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής  του Δήμου Αλμωπίας, με θέμα: «Κατάρτιση και Εισήγηση Εκτελεστικής Επιτροπής προς την Οικονομική Επιτροπή  για το Προσχέδιο του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης του Δήμου Αλμωπίας, έτους 2018»
11.  Καθορισμός όρων δημοπράτησης συνοπτικού διαγωνισμού του έργου ''ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ''
12.  Παράταση έργου “ Επέκταση ΧΥΤΑ 1ης Διαχειριστικής Ενότητας Ν. Πέλλας (Χ.Υ.Τ.Α. Αλμωπίας) και εκσυγχρονισμός του υπάρχοντος βιολογικού 
13.  Έγκριση πρακτικού διεξαγωγής διαγωνισμού του έργου "Συντήρηση και επισκευή στέγης του Δ.Σ. Ξιφιανής" 
14.  Καθορισμός όρων δημοπράτησης ανοικτού διαγωνισμού του έργου "συντήρηση οδικού δικτύου δήμου Αλμωπίας" 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…