Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μήνυση στον Κοτζιά για «εσχάτη προδοσία» από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Μακεδόνων


Μήνυση κατά του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, για «εσχάτη προδοσία» κατέθεσε την Πέμπτη ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Μακεδόνων, Γιώργος Τάτσιος, τη στιγμή που οι διαπραγματεύσεις για το το Σκοπιανό βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Τάτσιος μετέβη στο δικαστικό μέγαρο Σερρών και υπέβαλλε μήνυση κατά του κ. Κοτζιά, κατηγορώντας τον για εσχάτη προδοσία.

«Εμείς οι γηγενείς αυτόχθονες αληθινοί Μακεδόνες αναγκαζόμαστε να προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη για να ζητήσουμε προστασία από την ανιστόρητη και μελλοντικά επισφαλή παράδοση του ονόματός μας στο γειτονικό κράτος των σλαβο-αλβανών», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Μακεδόνων.

Τη μήνυση κατά του έλληνα ΥΠΕΞ  υποστηρίζουν τόσο οι Παμμακεδονικές Οργανώσεις όσο και η Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

 Δείτε ΕΔΩ το πλήρες κείμενο της μήνυσης


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Επιτελους Μακεδονες... Δωστε του ενα μαθημα του... μεγαλου διαπραγματευτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μη βιάζεστε, "πατριώτες"!
    Ο Πρόεδρος της γείτονος αρνείται τη χήση του ονόματος erga omnes.
    Αυτός θα μας σώσει! Πρέπει όλοι να στηρίξουμε τον Πρόρδρο Γκιόργκι Ιβανόφ!
    Τον Σκοπιανό (ή "ΒορειοΜακεδόνα") Πρόεδρο και τα μάτια σας!
    Γρηγορείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για μια φορα και μονο θα συμφωνησω μαζι σου φιλε μου εχεις απολυτο δικιο....Μην αναρωτιεσαι για το φιλε μου καταλαβαινει καποιος πως εισαι αντρας αλλα μονο απο εδω μπορει να εκφραστει ελευθερα.

      Διαγραφή
    2. Εσύ είσαι φωστήρας! Το πέτυχες! Είμαι μία γυναίκα εγκλωβισμένη στο σώμα ενός άντρα!

      Διαγραφή
    3. Νταξει οχι και φωστηρας αλλα απο ψυχολογια οχι να το παινευτω κατι ξερω....πες μου τα συναισθηματα σου,ειμαι δω για σενα αρτεμιε...

      Διαγραφή
  3. ΠΡΩΤΑ Η ΠΟΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΔΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΕΝΩΘΕΙΤΕ! ΘΙΓΕΤΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.