Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εθελοντική περιβαλλοντική δράση αστυνομικών της Πέλλας (φωτο)

Σας γνωρίζουμε ότι στα πλαίσια των δράσεων που αναπτύσσουμε, σύμφωνα με τις καταστατικές αρχές της Ένωσής μας, προάγοντας την αγάπη, τη  φιλία και την αλληλεγγύη μεταξύ των μελών μας, αλλά και των τοπικών κοινωνιών, συμβάλλοντας παράλληλα στην ανάδειξη του έργου και της προσφοράς του Έλληνα Αστυνομικού στην κοινωνία, πραγματοποιήσαμε εθελοντική περιβαλλοντική δράση στην περιοχή του Δήμου Έδεσσας. 

Συγκεκριμένα,  την 26η Μαΐου , ημέρα Σάββατο, κατά τις ώρες 10.00’ έως 13.00’, προβήκαμε στον καθαρισμό  του αλσυλλίου  του περιβάλλοντα χώρου του Ιερού Ναού  Ζωοδόχου Πηγής, στην τοπική κοινότητα Δροσιάς Δ.Ε. Βεγορίτιδα του Δήμου Έδεσσας. 

Σύσσωμο το Δ.Σ., μέλη και φίλοι της Τοπικής Διοίκησης Πέλλας με τις οικογένειές τους , με την πολύτιμη συνδρομή του Δήμου Έδεσσας, επιδοθήκαμε στην περισυλλογή σκουπιδιών, ξερών κλαδιών και φύλλων,επιδιόρθωσης της περίφραξης και ασβέστωμα των δέντρων και πλακόστρωτων πέριξ του Ιερού Ναού, βελτιώνοντας την αισθητική εικόνα μιας ούτως ή άλλως πανέμορφης τοποθεσίας, που αποτελεί σημείο αναφοράς για την περιοχή, με μεγάλη επισκεψιμότητα πιστών τόσο από την περιοχή μας , αλλά και από άλλες περιοχές.
- Αμέσως μετά, στον ίδιο χώρο, μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα και με ιδανικές καιρικές συνθήκες  γευματίσαμε όλοι όσοι συμμετείχαμε στην δράση μας αυτή.
- Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο εφημέριος του Ιερού Ναού,πατήρ Αβραάμ,ο  Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτριος ΓΙΑΝΝΟΥ,μέλη του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δροσιάς,καθώς  και ο Αναπλ. Δ/ντής της Δ/νσης Αστυνομίας Πέλλας, Αστ. Υποδ/ντής κ. Περδικάτσης Πέτρος.
- Ο πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Πέλλας, κ. Κώστας Χριστοδούλου, απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους, αφού ευχαρίστησε όλους για τη συμμετοχή τους και ιδιαίτερα τη Δημοτική Αρχή για τη συνδρομή που παρείχε, μεταξύ άλλων ανέφερε: «..όλοι όσοι είμαστε εδώ σήμερα, με την ιδιότητα του μέλους της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών  ή συνδικαλιστικών ενώσεων, εν ενεργεία ή απόστρατοι συνάδελφοι, συγγενικά μας πρόσωπα και φίλοι,ως μέλη της μεγάλης οικογένειας της Ελληνικής Αστυνομίας, κάνουμε για άλλη μια φορά πράξη  την ευαισθησία μας για το περιβάλλον και  τη διάθεση  του Έλληνα αστυνομικού για προσφορά στον τόπο και στο κοινωνικό σύνολο…».
- Ακολούθως παραδόθηκε στο εφημέριο του Ιερού Ναού  εικόνα της Παναγίας, εκ μέρους της Τοπικής Διοίκησης Πέλλας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, με την παράκληση να τοποθετηθεί στο Ι.Ναό . Επίσης προσφέρθηκαν αναμνηστικά-λάβαρο της Τοπικής Διοίκησης Πέλλας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στο Δήμαρχο Έδεσσας, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη συμμετοχή τους, αναφέρθηκε στην προσφορά των αστυνομικών στην περιοχή και το θετικό έργο της Ελληνικής Αστυνομίας, τονίζοντας τον υψηλό βαθμό συνεργασίας με  το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, στην κοινή προσπάθεια παροχής  ποιοτικών υπηρεσιών στους πολίτες και τον τόπο.-
   
SERVO PER AMIKECO

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
Κωνσταντίνος ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ειρήνη ΣΕΛΚΟΥ
irae


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. Καλά κάνατε και πήγατε. Τα σουβλάκια τι τα φωτογραφίσατε1

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…