Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πήρε προβάδισμα στους τελικούς η Μελίκη - Πολλά παράπονα για τη διαιτησία ο ΦΟΑ! (βίντεο)


Ένα βήμα πριν την κατάκτηση του πρωταθλήματος έμεινε για τη Μελίκη που κατάφερε να επικρατήσει του ΦΟΑ στο πρώτο παιχνίδι των τελικών του πρωταθλήματος και να κάνει το 1-0.

Το παιχνίδι τα είχε όλα και κυρίως πολύ νευρικότητα και από τις δύο ομάδες στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, όπου όλα έδειχναν ότι θα γίνει ένα μεγάλο παιχνίδι από τις δύο καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Ωστόσο σημαντικός παράγοντας στο παιχνίδι ήταν και οι διαιτητές της αναμέτρησης που αρχικά απέβαλαν τον προπονητή του ΦΟΑ με δεύτερη τεχνική ποινή πριν συμπληρωθεί το ημίχρονο. Το παιχνίδι σε εκείνο το σημείο ήταν κυριολεκτικά πόντο-πόντο με τους παίκτες του ΦΟΑ να μην επηρεάζονται και να ολοκληρώνουν το ημίχρονο στο -4 (35-31).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Ασλανίδη ανέβασαν απόδοση και εκμεταλλευόμενοι τον εκνευρισμό των φιλοξενούμενων από τα πολλά λάθη των διαιτητών (οι οποίοι έδειχναν να χάνουν τον έλεγχο στα φάουλ) κατάφεραν να πάρουν μια διαφορά ασφαλείας πάνω από τους δέκα πόντους. 

Μάλιστα υπήρξε και δεύτερη αποβολή από τον πάγκο των φιλοξενούμενων για παράγοντα της ομάδας πέντε λεπτά πριν τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου από τον διαιτητή Παπαγερίδη λόγω διαμαρτυριών.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι τα πολλά κερδισμένα φάουλ και την ευστοχία τους από τις ελεύθερες βολές σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού εκμεταλλεύτηκαν τον εκνευρισμό της ομάδας του ΦΟΑ και παίζοντας πιο απελευθερωμένα στο τέλος, πήραν τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι των τελικών, που έκλεισε στο 79-55.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Μαυρίδης (26π./3τριπ.) με την εμφάνιση που έκανε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και ο Κοτζάμπασης (16π./1τριπ.). Από την ομάδα του ΦΟΑ ξεχώρισαν οι Αβραμίδης (14π./4τριπ.), Καρνάβας (14π.) και Στρέπκος (13π.).

Στο τέλος της αναμέτρησης πολλά ήταν τα παράπονα της ομάδας του ΦΟΑ για τους διαιτητές Ευφραιμίδη Στ. και Παπαγερίδη, όχι μόνο για τα πολλά λανθασμένα φάουλ εις βάρος τους αλλά κυρίως για την ανάρμοστη συμπεριφορά τους προς τα μέλη της ομάδας, στα οποία πολλές φορές απαντούσαν με προσβλητικό τρόπο.

Το δεύτερο παιχνίδι της σειράς θα γίνει το επόμενο Σάββατο (26/5) στο ΔΑΚ Αριδαίας με την ομάδα του ΦΟΑ να θέλει τη νίκη ώστε να ισοφαρίσει σε 1-1 και να μεταφέρει σε τρίτο και τελευταίο παιχνίδι για το πρωτάθλημα μέσα στη Μελίκη. Σε περίπτωση που η Μελίκη κερδίσει και στην Αριδαία είναι αυτόματα και πρωταθλήτρια.

Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα:

Τα δεκάλεπτα: 18-9, 35-31, 56-43, 79-55
Διαιτητές: Ευφραιμίδης Στ. - Παπαγερίδης

ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ (Ασλανίδης): Λιόλιος 10, Μαυρίδης 26(3), Κυριακού, Σαζακλίδης 10, Μαγαλιός, Στακτάρης, Παπαρόσης, Σταυρουλάκης 11(1), Μπούθας, Κοτζαμπάσης 16(1), Παπαδόπουλος, Ρογγότης 6.

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Τριανταφύλλου 2, Βασίλογλου, Μπίνος, Τοπαλίδης 4, Αμανίδης, Μπεγλόπουλος 2, Παπαβραάμ, Αβραμίδης 14(4), Υποδηματόπουλος, Μακρόπουλος 6, Στρέπκος 13, Καρνάβας 14.

Πηγή video: emvolos.gr




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments:

  1. Τι να πρωτοσχολιασει κανεις. Το επιπεδο των διαιτητων που τραμπουκιζουν παιχτες και ριχνουν τεχνικες οσες φαπες ετρωγαν μικροι στο σχολειο. Πολυ κακο το επιπεδο διαιτησιας για 1ο αγωνα πλει οφ. Κριμα για τον κ. Τανατζη που ηρθε να παρακολουθησει και εφυγε με σκυμμενο το κεφαλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχεις δίκιο φίλε μου, τι φταίει ο κ Τανατζής; ο άλλος ο ανύπαρκτος στην κεδ φταίει

      Διαγραφή
  2. Ντροπή... Αν θεωρεί η ΕΚΑΣΚΕΜ ότι αυτή ήταν διαιτησία ή αν πρέπει με το ζόρι να ανέβει μια ομάδα να μας το πουν να μη γινονται τελικοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποσο σας ποναει η Μελικη? Μια ζωη κοντρα διαιτησια και σφαγες στο γονατο....και τωρα που επιτελους η διαιτησια ηταν σοβαρη και τιμωρουσε αυτος που δεν επαψαν να διαμαρτυρονται χωρις λογο απο τον παγκο κλαιτε? Την νικη και την ανοδο την πηρε ο καλυτερος...
    ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗ ΑΗΤΤΗΤΟΙ 2017-18

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι ανώνυμος ρε Ασλανιδη καρφωθηκες.
      Οταν σε σφυρανε 50-50 ουρλιαζεις και κανεις καραγκιοζιλικια.
      Παλιοχωριατες δυστυχως κοντα στα ξερα καίγονται και τα χλωρα, κριμα για 2-3 παιδια που παιζουν στο χωριο σας.
      Ντροπή σας.
      Φίλιππος Νεας Πελλας, ερχομαστε

      Διαγραφή
    2. Εσύ ρε φίλε σε άλλον αγώνα ήσουν και είδες ότι η διαιτησία ήταν σοβαρή? Εγώ επειδή ήμουν εκεί είδα όλο τον κόσμο μα ντρέπεται για την "σοβαρή" διαιτησία που εσύ λες

      Διαγραφή
  4. Δίκαιη επικράτηση των διαιτητών. Επί χουντας έκαναν λιγότερα αισχη απ' ότι έκαναν οι διαιτητές απέναντι στους φιλοξενούμενους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η εκασκεμ που ηταν χθες ρε παιδιά να δει τα χάλια του τελικού;Ούτε ένας εκπρόσωπος στο γήπεδο,κλειστε το το μαγαζί.Ο πρόεδρος της κεδ σε ποιο καφενείο έπινε τσίπουρα και δεν ήρθε στον αγώνα;Αν δεν μπορείτε παρατήστε τα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι δεν ηρθε ο πρόεδρος της ΚΕΔ να καμαρωσει τα χαλια του προστατευομενου του;
      Κριμα για τον κύριο Τανατζη, παλευει μονος σε εναν κυκλο απο μελανα σημεία

      Διαγραφή
    2. Τι ηθελες ρε μεγαλε να κανει ο προεδρος της Κεδ να ερθει να σφυριξει;
      Ορισε αυτους που επρεπε για να κυλησει ομαλα το παιχνιδι

      Διαγραφή
  6. Τσάμπα γκρινιάζετε όλοι. Του χρόνου ο Λάκης θα σας βάλει στη θέση σας όλους. Έδεσσα για πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΦΤΑΙΕΙ;
    ΜΑΛΛΟΝ, ΤΗΣ ΚΟΝΤΗΣ Ψ.....Σ ΤΗΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα ίδια και στο μίνι. Τυχαίο; Πάλι η διαιτησία έφταιγε. Πάλι ο προπονητής του ΦΟΑ αποβλήθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.