Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει η Επιτροπή Αγώνα Αγροτών Αραβησσού


Με επιστολή τους προς τις αρμόδιες υπηρεσίες και φορείς η Επιτροπή Αγώνα Αγροτών Αραβησσού τους γνωστοποιεί ότι "ο εμπαιγμός των τελευταίων ημερών σχετικά με τη μη ηλεκτροδότηση της Δ1 του ΤΟΕΒ Π. Μυλοτόπου μας έχει φέρει στα όρια της καταστροφής". 

Ολόκληρη η επιστολή των αγροτών έχει ως εξής:

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΓΡΟΤΩΝ ΑΡΑΒΗΣΣΟΥ

Προς: ΔΕΗ ΤΟΕΒ Π.Μυλοτόπου
Βουλευτές νομού Πέλλας
Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας
Περιφερειακούς Συμβούλους
Δήμαρχο Πέλλας
Δημοτικούς Συμβούλους
Έντυπα και Ηλεκτρονικά μέσα

Με την παρούσα επιστολή γνωστοποιούμε στους παραπάνω και σε όλους τους εμπλεκόμενους, πολίτες, γεωργούς, επιχειρηματίες της περιοχής μας ότι ο εμπαιγμός των τελευταίων ημερών σχετικά με τη μη ηλεκτροδότηση της Δ1 του ΤΟΕΒ Π.Μυλοτόπου μας έχει φέρει στα όρια της καταστροφής. Δυστυχώς η κατάσταση έχει ξεφύγει από τον έλεγχο μας και ο κόσμος δηλώνει εξαγριωμένος και έτοιμος να προβεί σε μη νόμιμες τακτικές. Η Διοίκηση του ΤΟΕΒ Π. Μυλοτόπου όπως μας διαβεβαιώνει η κατάσταση αυτή είναι λόγω υπεξαίρεσης προηγουμένων ετών, ο Οργανισμός έχει προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και υπάρχει η διάθεση για ρύθμιση της οφειλής, αλλά δεν ανταποκρίνεται το αίτημα της στη ΔΕΗ όπως ανταποκρίθηκε το ΙΚΑ και η Δ.Ο.Υ.
Εμείς είμαστε έτοιμοι να διαφυλάξουμε τις περιουσίες μας, τις δουλειές μας και τις οικογένειες μας για το καλό του τόπου και την ανάπτυξη του.

Οι αγρότες που αναγνωρίζουν το χρέος τους ζητούν να το πληρώσουν με δόσεις όπως φαίνεται και στην επιστολή τους προς την ΔΕΗ

Προς:  ΔΕΗ
Δ.ΠΩΛ/ Κλάδος Μακεδονίας Θράκης
Κοιν.: Βουλή των Ελλήνων
Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
Δήμαρχο Πέλλας
Βουλευτές νομού Πέλλας

ΘΕΜΑ: « Πορεία ληξιπρόθεσμων οφειλών μας ».

  Όπως και σε προηγουμένη επικοινωνία μας σας εξηγήσαμε ότι από το 2013 που ανέλαβα την προεδρία του Τ.Ο.Ε.Β Π.Μυλοτόπου  βρήκα ένα τεράστιο χρέος σε διάφορους Οργανισμούς ( ΔΟΥ, ΙΚΑ, ΔΕΗ )  όπως και σε υπαλλήλους – Υδρονομείς και προμηθευτές από την υπεξαίρεση ενός πρώην υπαλλήλου ( το έλλειμμα πάνω από 650.000,00 Ευρώ).
Ο Οργανισμός στην καλύτερη χρονιά εισπράττει 350.000,00Ευρώ, ενώ η ΔΟΥ, ΙΚΑ μου κάνανε μια μακροχρόνια ρύθμιση ( ΙΚΑ 180 δόσεις) τις οποίες και εξυπηρετώ  η ΔΕΗ μου το αρνήθηκε με συνέπεια να αδυνατώ να ανταποκριθώ στις εκάστοτε ρυθμίσεις. Εμείς σας Οργανισμός δεν αρνούμαστε το χρέος και την πληρωμή του, απλά θέλουμε διευκόλυνση με πολλές δόσεις ( 120).
 Παρά την συνεχιζόμενη οικονομική κρίση κυρίως στον γεωργικό τομέα ( με συνέπεια να παρουσιάζονται δυσκολίες στην είσπραξη των ανταποδοτικών αρδευτικών  εισφορών, μοναδική πηγή εσόδων για τον οργανισμό) ο Οργανισμός μας προσπαθεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του απέναντι στην επιχείρηση σας.
Βέβαιοι ότι θα ανταποκριθείτε στα αίτημα μας, εκ των προτέρων σας ευχαριστούμε. 

Με τιμή 
Ο Πρόεδρος 
Γρηγοριάδης  Γρηγόρης


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.