Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η ΠΕΔ-ΚΜ ζητά την απόσυρση του Σχεδίου Νόμου "Κλεισθένης Ι"

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ) Ζητεί: 

*Την απόσυρση του τεθέντος υπό ασφυκτικά όρια δημόσιας διαβούλευσης Σχεδίου Νόμου, υπό την κωδική ονομασία «Κλεισθένης 1», και την έναρξη ουσιαστικού διαλόγου, τουλάχιστον δίμηνης διάρκειας, στην βάση των αποφάσεων των συνεδρίων της ΚΕΔΕ (συνέδρια Βόλου, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων), για την συνολική μεταρρύθμιση του Κράτους και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

*Οι σποραδικές δε επί μέρους θετικές ρυθμίσεις του Σχεδίου Νόμου, οι οποίες συνιστούν αποδοχή αντίστοιχων επίμονων αιτημάτων και προτάσεων της Αυτοδιοίκησης, δεν καθιστούν το σύνολο του παρουσιασθέντος Σχεδίου Νόμου στέρεα βάση διαλόγου για την επιζητούμενη και επιβαλλόμενη ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ του Κράτους και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για αυτό και απαιτείται η άμεση απόσυρσή του.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…