Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μακρίδου Αγάθη: Και η Έδεσσα χωρίς αξονικό;


Άνοιξε   ο διαγωνισμός για την άμεση προμήθεια  αξονικών τομογράφων από 19 νοσοκομεία  της χώρας  κι ενώ όλοι περιμέναμε να δούμε και το Γ.Ν. Πέλλας-Ν.Μ. Έδεσσας (βάσει των εξαγγελιών και διαβεβαιώσεων των τοπικών Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ), αυτό απουσίαζε. 
Η ίντριγκα,το παρασκήνιο,ο πόλεμος εντυπώσεων των δύο Συριζαίων Βουλευτών του νομού κι η υποτακτική Διοίκηση του νοσοκομείου προς την κεντρική και περιφερειακή εξουσία του ΣΥΡΙΖΑ των δύο τελευταίων ετών,οδήγησαν στον κάλαθο των αχρήστων την ποιότητα υγείας των πολιτών της Πέλλας.
Την 27/12/2016  τα τότε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τροποποιήσαμε κι εντάξαμε στον προυπολογισμό και τραπεζικό λογαριασμό της Νοσοκομειακής Μονάδας  Γιαννιτσών 350.000 ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων,χρήματα χαρακτηρισμένα σε ειδικό κωδικό «Αγορά  Αξονικού Τομογράφου» απευθείας από το Υπουργείο Υγείας. Μετά την μετέπειτα αντικατάσταση μας, αναμέναμε σύντομα την τοποθέτηση αξονικού στα Γιαννιτσά. Ωστόσο, τα χρήματα μεταφέρθηκαν στην Ν.Μ. Έδεσσας για την αγορά αξονικού εκεί. Μέχρι σήμερα όλος ο νομός στερείται την δημόσια και δωρεάν παροχή εξετάσεων και διαγνώσεων αξονικού τομογράφου.

Προκύπτουν τα ακόλουθα ερωτήματα:

1. Που βρίσκονται αυτήν την στιγμή τα 350.000 ευρώ που αποτελούν χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου;
2. Εάν χρησιμοποιήθηκαν αλλού,υπάρχει νομιμότητα εφόσον ήταν ειδικώς  χαρακτηρισμένα;
3. Εκτός των προσωπικών τους συμφερόντων, ποια άλλα συμφέροντα εξυπηρετούν οι τοπικοί Συριζαίοι Βουλευτές και οι συν αυτώ; Διότι δεν μπορώ να θέσω συνειδησιακά θέματα για ευνόητους λόγους.
4. Καταννοούν ότι οι ενέργειες τους , οι οποίες αποδεικνύονται και από τις διαχρονικές ανακοινώσεις των ίδιων για το θέμα, αποτελούν εγκληματική πράξη του κοινού Ποινικού Κώδικα; 
5. Κατανοούν ότι ανά πάσα στιγμή ο κάθε πολίτης μπορεί να ενημερωθεί και να ελέγξει από την Διαύγεια κάθε απόφαση Διοικητικού Οργάνου,παρόλο που η Κυβέρνηση τους ήταν έτοιμη να την καταργήσει (γιατί άραγε;).
Σε κάθε περίπτωση η κατάσταση ταλαιπωρίας των  ασθενών που χρήζουν αξονικού τομογράφου, το κόστος που προκύπτει στο Κράτος από την παροχή των συγκεκριμένων υπηρεσιών από ιδιώτες, ο μηδενισμός της ποιότητας υγείας στην Πέλλα, έχουν ονοματεπώνυμο και σύντομα θα έρθει ο λογαριασμός από τους ίδιους τους πολίτες στις κάλπες.
Είστε επικίνδυνοι,καταστροφικοί και βλαβεροί όχι μόνο για την υγεία,αλλά συνολικά για την χώρα. Εκλογές τώρα!

Μακρίδου Αγάθη/Μέλος ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ και Τομέα Υγείας ΠΑΣΟΚ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Τον φέρνει ο Σηφάκης με το τρενάκι της Καρατζόβας. Γι' αυτό άργησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΧΑΖΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ8 Μαΐου 2018 στις 5:13 μ.μ.

    Τουλάχιστον θα εχουμε κυρια Μακριδου. Εδω μας φτασατε εσεις...Πασοκ και ΝΔ. Πείτε μας οταν ήσασταν διοίκηση γιατι δεν ειχαμέ? Αφηστε το παραμύθι γιατι και οι πραξεις σας δεξιοιζουν...αντε μη το ανοιξο τη τρελα μου μεσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΕΙΔΗ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ Η΄ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ Η΄ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΣ Η΄ ΚΑΙ ΤΡΙΣ € ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΞΟΝΙΚΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΚΡΕΜΑΣΕ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
    ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΥΠΟΛΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ, ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Η ΓΝΩΣΤΗ ΝΤΟΡΚΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΒΡΗΚΕΣ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕΣ ΠΟΣΤΟ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ.
    ΣΚΕΨΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΤΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπορεί να μην έχουμε αξονικό αλλά σίγουρα θα έχουμε τριαξονικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και άλλος στάβλος με πρόβατα εδώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.