Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε εξέλιξη η επίσκεψη του ΓΓ του Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής Μ. Κλάπα στο δήμο Πέλλας - Αυτοψία στο στρατόπεδο «Φιλιππάκου»


Στα Γιαννιτσά βρίσκεται σήμερα ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής Μιλτιάδης Κλάπας, μετά από σχετική πρωτοβουλία του δημάρχου Πέλλας Γρηγόρη Στάμκου.
Η επίσκεψη πραγματοποιείται με αφορμή την επιστολή του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρη Βίτσα προς τον Δήμο Πέλλας για το ενδεχόμενο λειτουργίας Δομής Φιλοξενίας προσφύγων στο στρατόπεδο «Ταγματάρχη Φιλιππάκου» στα Γιαννιτσά. Ο κ. Βίτσας   ζήτησε την συνεργασία και την συνδρομή του δήμου για την απρόσκοπτη διαφύλαξη της λειτουργίας αξιοπρεπούς δομής φιλοξενίας προσφύγων, με σπιτάκια μέσα στο στρατόπεδο και με ποιότητα στην διαμονή των προσφύγων. 
Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο γραφείο του δημάρχου, με την συμμετοχή, εκτός των κ.κ. Στάμκου και Κλάπα, του προέδρου της ΔΕΥΑΠ Δημήτρη Τόσιου, του αντιδημάρχου Αθανασίου Επιτροπάκη και του δημοτικού συμβούλου Παντελή Πετρίδη.
Αυτή την ώρα ο δήμαρχος, οι συνεργάτες του και ο κ. Κλάπας με τον δικό του συνεργάτη βρίσκονται μέσα στο στρατόπεδο «Ταγματάρχου Φιλιππάκου» για αυτοψία στους χώρους του.
Υπενθυμίζουμε ότι χθες το μεσημέρι ο δήμαρχος Πέλλας κ. Στάμκος, ενημέρωσε σχετικά την αρμόδια διαπαραταξιακή επιτροπή του δήμου σε σύσκεψη που έγινε στο δημαρχείο, ενώ το βράδυ το θέμα συζητήθηκε, εκτός ημερήσιας διάταξης, στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πέλλας, όπου κατά πλειοψηφία εκφράστηκε η αντίθεση του σώματος στις προθέσεις του Υπουργείου και της κυβέρνησης για μετατροπή του εν λόγω στρατοπέδου σε Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. "Και με ποιοτητα στη διαμονη των προσφυγων"
    Ποιος νοιαζεται για την ποιοτητα της δικης μας ζωης εδω και πολλα χρονια; Εμεις θεωρουμε σκουληκια ολους τους πολιτικαντηδες και αυτοι υπαναπτυκτους εμας.
    Ο θεος, ο αλλαχ, ο βουδας, ο Κουδας κ.α. ας μας προστατεψουν απο τα πολιτικα σκουλικια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοι που λεγαμε περαστικοι ειναι πιστευω να καταλαβαν οτι προκειτε για μονιμο πλεον κακο.....και συνεχονενο αφου οι ανικαοι ουτε συνορα κλεινουν.....ουτε απελασεις κανουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΨΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ,ΕΛΠΙΖΩ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΑΜΚΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΙΙΙΙΙ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.