Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Κηρύσσεται στις 11 Ιουνίου από το ΠΣ Κεντρικής Μακεδονίας η αναγκαστική απαλλοτρίωση για τις παρακάμψεις Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας


Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι κηρύσσεται την Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 από το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας η αναγκαστική απαλλοτρίωση ακινήτων για την κατασκευή των Παρακάμψεων Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας της νέας χάραξης της Ε. Ο. Θεσσαλονίκης - Έδεσσας.

H κήρυξη της απαλλοτρίωσης αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση και το πρώτο βήμα για την υλοποίηση του σημαντικότερου έργου υποδομής που έχει αυτή τη στιγμή ανάγκη η Πέλλα, αυτό της ολοκλήρωσης της νέας χάραξης της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Έδεσσας και η κ. Τζάκρη παρακολουθεί όλα τα βήματα μέχρι την υλοποίησή του.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Τζακρη μηπως παρακολουθεις τις απαλλοτριωσεις απο κοντα ( ενα θεμα που ειναι μονο των υπηρεσιων αφου το πολιτικο θεμα της χρηματοδοτησης τους το εχουν λυσει απο το περασμενο φθινοπωρο Χαριτσης και Τζιτζικωστας) γιατι "βοηθας" προτεινοντας γραφειο για ενστασεις σε οσους ο δρομος περναει απο τα χωραφια τους; μηπως αναπαραγεις και απο αυτο το εργο τη γνωστη σε σενα και σε ολο το παλιο συναφι πολιτικη σαπιλα; λεω εγω τωρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα που το είπες ησύχασα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.