Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τραυματίες δύο ανήλικοι 14 και 13 ετών σε τροχαίο στο Λουτράκι Αλμωπίας


Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο Λουτράκι Αλμωπίας με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ανήλικων 14 και 13 ετών. Συγκεκριμένα οι δύο ανήλικοι χθες το βράδυ στο Λουτράκι επέβαιναν σε δίκυκλο μοτ/το και συγκρούσθηκαν με αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τραυματισθούν και να διακομιστούν στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Και ως συνηθως φταιει η αστυνομια ποτε δεν φταινε οι γονεις που επιτρεπουν τα παιδια τους να οδηγουν απο τα 10.Αυτο το φαινομενο με τα χωρια δεν υπαρχει. Δεν εχω δει ποτε πιτσιρικια σε μηχανακια στη θεσσαλονικη που μενω.Τυχαιο δεν νομιζω.περαστικα στα πιτσιρικια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρωτάκουστο.
    Υπάρχουν ανήλικοι που οδηγανε μηχανάκια στην περιοχή μάς???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρωτα απ όλα θα έπρεπε να συλληφθούν οι γονείς τους για παραμέληση.
    Και μετά επιτέλους η αστυνομία να κάνει την δουλειά τής.
    Κάθε βράδυ έχουμε τα ίδια,παρέες με ανήλικους πανω σε μηχανάκια κατεβαίνουν μαρσαροντας στην Αριδαία η βάζουν κόντρες.
    Και η αστυνομία απούσα, δεν έχω δει να πιάνουν η να γράφουν κανένα.
    Αλλά τι λέω.
    Εδώ απο μπροστά τους περνάνε και δεν κανουν κάτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H astinomia einai aparadexti pote de noiazontai gia ta pitsirikia mas eutuxos einai kala ta paidia oso gia tous goneis kalitera na mi sxoliaso

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο νέος Αστυνομικός διευθυντής να αναλάβει προσωπικά δράση. Έλεγχος και τιμωρία των παραβατών. Έστω δειγματοληπτικά. Οι υπόλοιποι θα συνετιστουν αναγκαστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Oloi kaloi einai sto kraksimo mexri na sumvei sto diko tous spiti.to thema einai na einai kala se ygeia ta paidia.atuximata sumvainoun.oloi pianeste apo ena peristatiko sovaro men alla wstoso kaneis den exei to dikaiwma na krinei tous goneis autwn twn paidiwn.osoi einai goneis kseroun polu kala pws einai ena paidi sthn efivia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πως είναι ένα παιδί στην εφηβία? Γιατί κανένας άλλος δεν την πέρασε.Όπως το έχουν μεγαλώσει οι γονείς του μέχρι την εφηβία με όλους τους κανόνες. 6 μήνες πριν βγάλω δίπλωμα για 50άρι πήρα μηχανάκι κ όλοι οι συνομίληκοι μου ειχαν 100 κ 125. Οι γονείς μου δεν μπορούσαν να μου πάρουν κ εμένα μεγαλύτερο κ πιο νωρίς? Φυσικά κ φταίνε οι γονείς κ θέλουν κράξιμο γιατί δεν σκέφτονται το παιδί τους. Πόσοι έχουν παιδικό καθισματάκι για τα μωρά στα πίσω καθίσματα στα χωριά? ΚΑΝΕΝΑΣ!! Γι'αυτό φταίνε πάντα οι γονείς κ ας μην το παραδεχόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το θυμάμαι σαν χθες αυτό το πράμα και εσείς αντί να πείτε περαστικά κραζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.