Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Στις 19 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η αναβληθείσα επίσκεψη του Υπουργού Δικαιοσύνης Στ. Κοντονή στα Γιαννιτσά και την Έδεσσα


Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι η αναβληθείσα από 23-4-2018 επίσκεψη του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Σταύρου Κοντονή στα Γιαννιτσά και την Έδεσσα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19η Ιουνίου 2018 ως εξής:

11:00  Επίσκεψη του Υπουργού Δικαιοσύνης στο Πρωτοδικείο Γιαννιτσών, όπου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με την Πρόεδρο Πρωτοδικών, τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας και του Ειρηνοδικείου για το σοβαρό κτιριολογικό πρόβλημα που παρουσιάζει το Πρωτοδικείο και την στέγαση των υπηρεσιών της Εισαγγελίας και του Ειρηνοδικείου σε μισθωμένα κτίρια εντός της πόλης των Γιαννιτσών. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης θα γίνουν ανακοινώσεις για την επίλυση του κτιριολογικού προβλήματος.
12:00 Επίσκεψη Υπουργού Δικαιοσύνης στο κτίριο όπου στεγάζεται η Εισαγγελία και το Ειρηνοδικείο Γιαννιτσών, καθώς και στην δημοτική έκταση εντός του πρώην στρατοπέδου Καψάλη, ο οποία έχει παραχωρηθεί από τον δήμο προς το ΤΑΧΔΙΚ για την ανέγερση του Νέου Δικαστικού Μεγάρου Γιαννιτσών.
13:30 Συνέντευξη τύπου του Υπουργού Δικαιοσύνης στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης στο Δημοτικό Κατάστημα Καταρρακτών όπου θα παρουσιαστούν οι εξελίξεις για το νέο Δικαστικό Μέγαρο Έδεσσας και την διαδικασία ανέγερσής του μέσω ΣΔΙΤ.
18:00 Εκδήλωση για την Υποχρεωτική Διαμεσολάβηση (ν. 4512/2018) στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Έδεσσας. Η εκδήλωση που συνδιοργανώνεται από τους δύο δικηγορικούς συλλόγους Έδεσσας και Γιαννιτσών θα είναι ανοιχτή στο κοινό και ομιλητές θα είναι ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Σταύρος Κοντονής και η βουλευτής κ. Θεοδώρα Τζάκρη.







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΙ ΠΕΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΝΤΟΡΚΑ, ΠΕΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΙΝΑΝ. εΣΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΤΟΡΚΑ Πού ήσουνα χτες με τις συγκεντρώσεις; Τώρα έρχεσαι να μας κάνεις και κτίρια στα δικαστήρια! Άλλο τίποτα δεν έχεις να κάνεις; Μας τα έκανες πολλές φορέες.

      Διαγραφή
    2. Έπινε καφέ με τον τσεπκεντζη

      Διαγραφή
  2. ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΚΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΑΒΑΝΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ...ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΩ ΘΕΣΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.