Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απόφαση λαιμητόμος για τα ερασιτεχνικά σωματεία της Α1 και Α Πέλλας


Μια απόφαση λαιμητόμος, που στραγγαλίζει τα ερασιτεχνικά σωματεία της Πέλλας, έλαβε; το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Πέλλας, στη χθεσινή του συνεδρίαση, με σκοπό να εξυπηρετήσει τις Ομάδες της Γ΄ Εθνικής Εδεσσαϊκό, Αλμωπό Αριδαίας και τη νέα Ομάδα, «Γιαννιτσά 2018», κάτι που δεν έκανε την αγωνιστική περίοδο 2017/2018.
    Η σκοπιμότητα που κρύβεται πίσω από αυτήν την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ απόφαση, «να διεξάγονται όλοι οι αγώνες Σάββατο», έχει ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και έχει σκοπό να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα μιας και μόνον Ομάδας, που θα προκύψει από τη Γενική Συνέλευση της Παρασκευής 15-06-2018.
   Κύριε Πρόεδρε και κύριοι του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενώσεως Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πέλλας, είναι κρίμα, να ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΕΤΑΙ όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία της Πέλλας, που με τόσο κόπο και δυσκολία οι ελάχιστοι παράγοντες, λάτρεις του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, προσπαθούν να κρατήσουν ζωντανά, ματώνοντας οικονομικά, δίνοντας μια δημιουργική διέξοδο στους νέους των χωριών τους.
1. Γιατί, οι αθλητές είναι ερασιτέχνες, εργαζόμενοι και το Σάββατο κι ΟΧΙ Δημόσιοι Υπάλληλοι.
2. Οι περισσότεροι από τους φιλάθλους αδυνατούν, λόγω εργασίας, να παρακολουθούν τα σαββατιάτικα παιχνίδια, στερώντας από τα απαραίτητα έσοδα τα σωματεία και οδηγώντας αυτά, σε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΑΡΑΣΜΟ.
3. Στερείται τη δυνατότητα σε πολλούς ποδοσφαιριστές να συμμετέχουν στις αγωνιστικές δραστηριότητες των ομάδων τους.
4. Και τελικά από την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ αυτή ΑΠΟΦΑΣΗ θα βγει ζημιωμένο, το σύνολο των ερασιτεχνικών σωματείων και μια κερδισμένη; η  νέα υπό βάφτιση ομάδα.
5. Η ΑΠΟΦΑΣΗ σας αυτή, θα δημιουργήσει αντιπαλότητες ανάμεσα στις ομάδες και είστε σίγουροι, ότι θα έχει αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκεται.
  Κύριε Πρόεδρε, καλόν είναι να επανεξετάσετε την απόφασή σας αυτή, για το καλό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Νομού μας.
  Ελπίζουμε ότι, θα δείτε το θέμα αυτό, από την ορθή οπτική γωνία και η απόφασή σας θα είναι προς το ΚΑΛΟ του ποδοσφαίρου μας 
ΒΠ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. έπρεπε και από παλαιότερα να εφαρμοστεί αυτή η απόφαση.Άλλο το τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο,μεράκι,διασκέδαση, χαβαλές .... και άλλο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.