Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

1ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών: Βάζουμε ΤΕΡΜΑ στη... βία!


Την Τετάρτη 30 Μάιου πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας δράση αφιερωμένη:
στο «ευ αγωνίζεσθαι» - fair play.
Η δράση περιλάμβανε παρουσίαση οπτοκοακουστικού υλικού σχετικό με το θέμα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι όπως στην τίμια συμπεριφορά στον αθλητισμό, στον σεβασμό και την αποδοχή του αντιπάλου και του συμπαίκτη στον αγωνιστικό χώρο, στον σεβασμό στους κανονισμούς , στους διαιτητές και κριτές. 
Επίσημοι προσκεκλημένοι ήταν οι κύριοι: Γκίσης Ιωάννης, καθηγητής ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ και επιμορφωτής σχολής προπονητών ΕΠΟ, Αντωνίου Αστέριος , αντιπρόεδρος ΕΠΟ και πρόεδρος ΕΠΣ Πέλλας και Πασσαλής Πέτρος πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Ολυμπιακού και Άρη. Κατά την παρουσίαση οι μαθητές συμμετείχαν με ερωτήσεις και απαντήσεις δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ευχαριστούμε θερμά τους προσκεκλημένους μας για την παρουσία τους.
Τέλος οι μαθητές /τριες του σχολείου μας εφαρμόζοντας τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι , χωρίστηκαν σε ομάδες, έπαιξαν ποδόσφαιρο και απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο την χρησιμότητα των δράσεων στην  εκπαιδευτική διαδικασία. Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί της δράσης ήταν οι καθηγητές φυσικής Αγωγής του σχολείου μας Γκίνη Ευδοξία και Καρτσακλής Ευάγγελος. 





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.