Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 200.000 ευρώ στο Δήμο Πέλλας για αποκατάσταση ζημιών από τα καιρικά φαινόμενα

Ενισχύσεις 750.000 ευρώ στους Δήμους Αγίας Βαρβάρας, Βύρωνα, Μάνδρας-Ειδυλλίας και Πέλλας

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ανταποκρινόμενος στα αιτήματα που υπέβαλαν δήμοι της χώρας, ενέκρινε έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις ποσού συνολικού ύψους 750.000 ευρώ.
Ειδικότερα, για τα απαραίτητα έργα πρόληψης και αποκατάστασης των ζημιών και καταστροφών, από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τους Δήμους Αγίας Βαρβάρας, Νομού Αττικής και Πέλλας, Νομού Πέλλας, εγκρίθηκαν επιχορηγήσεις ύψους 50.000 ευρώ και 200.000 ευρώ αντίστοιχα, με χρέωση του λογαριασμού του ΥΠΕΣ από το έργο «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους Ο.Τ.Α. Α’ και Β’ βαθμού της χώρας», που τηρείται στο  Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
Επίσης, ο Δήμος Βύρωνα, Νομού Αττικής, ενισχύεται με το ποσό των 330.000 ευρώ προκειμένου να υλοποιηθούν τα απαραίτητα έργα υποδομών, για τις άμεσες ανάγκες στέγασης των μαθητών στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Βύρωνα (Κτίριο Χαραλαμπόπουλου).
Τέλος, ο υπουργός Εσωτερικών ανταποκρινόμενος και στις εκκλήσεις και παραινέσεις των κατοίκων της περιοχής του Αλεποχωρίου, λόγω εξάντλησης των αποθεμάτων πόσιμου νερού, ενέκρινε την επιχορήγηση ποσού ύψους 170.000 ευρώ, στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας, Νομού Αττικής, αποκλειστικά για την υλοποίηση των απαραίτητων έργων υποδομής, με σκοπό την εξ’ ολοκλήρου κάλυψη των αναγκών ύδρευσης της περιοχής του Αλεποχωρίου, με χρέωση του λογαριασμού του ΥΠΕΣ, που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας.Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…