Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Διοικούσα Επιτροπή του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας για την περίοδο 2018-19


Με στόχο τον πρωταθλητισμό και όχι απλά μια καλή παρουσία και πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, συγκροτήθηκε σε σώμα η «νέα» Διοικούσα Επιτροπή του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας.

Με ανακατανομή αξιωμάτων και αντικατάσταση μελών μέσα από την «δεξαμενή» του νέου μοντέλου διοίκησης που είχε δημιουργηθεί τα προηγούμενα χρόνια από ανθρώπους που βρέθηκαν κοντά στο σύλλογο και είχε συμφωνηθεί και αποφασισθεί ομόφωνα προ διετίας στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της 9ης Ιουνίου 2018, συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοικούσα Επιτροπή για την αγωνιστική περίοδο 2018-19. 

Το πλάνο 3ετίας που είχε τεθεί στην Γ.Σ. του Ιουνίου 2016 και αποφασίσθηκε κι αυτό με ομόφωνη απόφαση των παρισταμένων μελών, τηρήθηκε απαρέγκλιτα στο ακέραιο, έστω και μέσα από πολλά εμπόδια και δυσκολίες. Έτσι φτάσαμε στην τελευταία χρονιά αυτού του τριετούς πλάνου, που με προσθεσοαφαιρέσεις μελών στην σύνθεσή της και ανακατανομή αξιωμάτων, κατέληξε στην σημερινή Διοικούσα Επιτροπή με ετήσια θητεία, που θα αποτελείται από τα εξής μέλη και τα αντίστοιχα γι' αυτά διοικητικά αξιώματα:

Πρόεδρος: Πιτσάρης Παναγιώτης
Αντιπρόεδρος Α' - Υπεύθυνος Ακαδημιών: Αλμπάνης Στέφανος
Αντιπρόεδρος Β' - Υπεύθυνος Γηπεδικών Εγκαταστάσεων: Στεφανίδης Βασίλειος
Ταμίας: Νινιατσούδης Στέργιος
Γ. Γραμματέας: Κάνος Πέτρος
Γενικός Αρχηγός: Αλευρούδης Αναστάσιος
Έφορος Δημοσίων Σχέσεων: Ζαμιούδης Βασίλειος
Έφορος Ποδοσφαίρου: Ιωαννίδης Γεώργιος
Έφορος Υλικού & Ιματισμού: Μπρατσούδης Νικόλαος
Μέλη: Νινιατσούδης Γιάννης, Μουρούνογλου Σ. Ιωάννης, Πιτσάρης Κυριάκος, Σλουσάκης Εμμανουήλ, Στεργιούλας Βασίλειος.

Τις επόμενες ημέρες, η Δ.Ε. θα συνεδριάσει για να ορίσει τις επιτροπές που διαχειρίζονται όλα τα θέματα και τις δραστηριότητες του συλλόγου.

Πηγή: a-pella.blogspot.com
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.